contadores Skip to content

iPad Mini 3: Mulige priser for den nye Apple iPad Mini

Mulige priser som den fremtidige iPad Mini 3 kan ha når markedet kommer

Vi gleder oss til 16. oktober, dagen da neste Apple Keynote skal finne sted, der de nye generasjonene av de 7,9 og 9,7-tommers nettbrettene blir presentert. Etter hvert som færre dager gjenstår, øker ryktene og lekkasjene om nye nettbrett, for eksempel deres mulige egenskaper, lanseringsdato eller prisene de vil treffe markedet til. I dag skal vi snakke om mulige priser på Mini 3, den tredje generasjonen av selskapets 7,9-tommers iPad.

Denne modellen blir hevdet av mange brukere som leter etter et nettbrett som er behagelig å håndtere, og som gir en flott brukeropplevelse, noe den 7,9-tommers versjonen av iPad møter perfekt, siden den er veldig lett, har en god skjermstørrelse og har iOS inne.

ipad-mini-3-mulig-pris-2

IPad Mini 3 blir det den andre generasjonen av det 7,9-tommers nettbrettet som har en Retina-skjerm. Det forventes blant annet viktige nyheter som f.eks Berør ID-fingeravtrykssensor eller støtte for Apple Pay, blant annet. Dette vil føre til at prisen på enheten stiger litt sammenlignet med den nåværende Mini Retina, og selv om den offisielle prisen fremdeles er ukjent, vurderes allerede flere muligheter. Hvilke priser tror du den nye Mini 3 vil ha? Vi satser på disse som vi forteller deg nedenfor!

Mulige priser på iPad Mini 3 avhengig av versjon og lagring

Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan prisen på Mini 2 (netthinnen) steg litt (ca. € 50) sammenlignet med den originale Mini. Denne økningen skyldtes blant annet integrering av Retina-skjermen eller den nye A7-brikkeprosessoren.

Så når det gjelder iPad Mini 3, forventes det at den også vil inkludere forbedringer som integrasjon av ny A8-brikkeprosessor og M8-prosessor, et forbedret kamera, Fingeravtrykkssensor Berørings-ID eller NFC-tilkobling for å støtte den nye Apple Pay-mobilbetalingstjenesten.

ipad-mini-3-posible-precio-3

Hvis vi vurderer disse forbedringene, Det er veldig sannsynlig at prisen på iPad Mini 3 vil lide en økning som tilsvarer den mellom første og andre generasjon. Det må sies at nettbrettet forventes å være tilgjengelig i flere versjoner, avhengig av intern lagring: 16, 32, 64 og 128 GB.

For øyeblikket kan iPad Mini 2 kjøpes fra € 389 for 16 GB WiFi-versjon til € 779 for WiFi + 3G-versjonen med 128 GB kapasitet. Forutsatt at Mini 3 øker prisen med € 50 ville være tilgjengelig fra € 439 for 16 GB-modellen med WiFi til € 829 for 128 GB-modellen med WiFi + 3G.

ipad-mini-3-mulig-pris-4

Hvilke funksjoner kan den nye iPad Mini 3 ha?

Det er nesten ingen data om mulige tekniske egenskaper for den nye Mini 3Men ryktene antyder at den vil inkludere en Touch ID-fingeravtrykssensor, støtte for Apple Pay, A8-brikke og M8 bevegelseskoprocessor.

På den annen side er det snakk om muligheten for å integrere en ny sensor i 8 megapiksler bakkamera og 7,9-tommers retina-skjerm med en oppløsning på 2.048 × 1.536 piksler, akkurat som Mini 2.

Hvordan vil du ha disse prisene for Mini 3? Tror du de er rimelige, eller tror du at de ville være høye?

På iPadizate | iPad Mini 3: mulige funksjoner