contadores Skip to content

iPad Mini 3 vs. Xperia Z3 Tablet Compact vs. Galaxy Tab S 8.4

Sammenligning iPad Mini 3 mot Xperia Z3 Tablet Compact og Galaxy Tab S 8.4

Xperia Z3 Compact er det første Sony-nettbrettet med en kompakt design som kan lanseres på markedet, det er derfor vi har tatt to minitabletter fra rivalene, Samsungs Galaxy Tab S 8.4 og Apples iPad Mini 3, for å sammenligne de tre modellene .

Vi sto overfor de tre minitablettene og sammenlignet flere av aspektene deres, og fremhevet det beste og det verste.

Design

Det er ingen tvil om at modellen som skiller seg ut for designen er iPad Mini 3på grunn av materialene de har brukt for konstruksjonen, med et aluminiumshus, sammenlignet med resten av plastmaterialene. Skjermen har også et noe mer kvadratisk forhold til resten, kanskje mindre panoramautsikt.

ipad-3-xperia mini-Z3-kompakt-Galaxy-tab-s-komparativ-2-

De to andre mini-nettbrettene, som legger igjen det mer plastiske materialet, har en ganske lik design, i tillegg inkluderer Galaxy Tab S 8.4 en fingeravtrykksleser, som Apple Touch ID og Xperia Z3 Compact er motstandsdyktig vannet.

Når det gjelder størrelsen, skiller skjermformatet seg ut, og det er Apple-modellen som har større dimensjoner. Alle tre takler godt med en hånd og har en veldig fin design.

skjerm

Alle tre modellene er flotte enheter å tilby multimediainnhold hvor som helst til tross for den lille skjermstørrelsen, og vi kan ta dem hvor som helst med veldig små enheter.

De tre skjermene er veldig gode, men den som tar ledelsen er Galaxy Tab S 8.4 fordi den har en Quad HD-skjerm med en oppløsning på 2560 × 1600 piksler, etterfulgt av iPad Mini 3-skjermen med 2048 × 1536 piksler, og den med skjerm med lavere oppløsning, kun Full HD, er Sonys, med 1920 × 1200 piksler.

ipad-3-xperia mini-Z3-kompakt-Galaxy-tab-s-comparativa-3

I tillegg har skjermen på Samsung-nettbrettet Super AMOLED-teknologi, med en representasjon av tonene, kontrastene og utmerkede farger. Å være den av Samsung skjermen som vi likte mest av de tre.

opptreden

I dette aspektet oppfører de tre modellene seg veldig bra, som du kan forvente av dem, men det er flere aspekter som vi bør nevne. Som hva Samsung-nettbrettet lider av flytbarhet på grunn av Android-tilpasning introdusert av merkevaren på sine telefoner og nettbrett, ganske påtrengende og ytelsesreduserende. Når du sammenligner den med Xperia Z3 Tablet Compact-modellen, er flyten på menyene og spesielt berøringsskjermen merkbar, og svarer mye bedre til Sony-merket enn Galaxy Tab S 8.4.

Når det gjelder iPad Mini 3, er flytene til menyene og berøringsskjermen kanskje den beste av de tre, men vi vet allerede at Apple vanligvis optimaliserer iOS-systemet sitt veldig godt på enhetene sine, takket være det faktum at det ikke er så mye fragmentering som vi finner på Android. IPad Mini 3 presenterer nøkternheten og minimalismen til den nye iOS 8, med alle dens fordeler, men mer stiv og med liten tilpasning.

ipad-3-xperia mini-Z3-kompakt-Galaxy-tab-s-comparativa-4

Det er det nysgjerrig Til tross for at de har samme Android-operativsystem, har Samsung- og Sony-nettbrettene et ganske annet grensesnitt, for tilpasningen som hver av modellene har. Den fra Sony viser en nesten ren Android, uten store endringer, og den fra Samsung-merket har det velkjente TouchWiz-grensesnittet som vi allerede har sett i andre modeller, som tilfører mange egne applikasjoner og funksjoner.

Vi har ikke kommentert noe om lagringsplassen, men som alltid i Apple-modellen er det ingen mulighet for å utvide det gjennom SD-kort, slik det finnes i de to Android-modellene. Merk også at det ikke er et bra tidspunkt for Apple, iPad-salget har gått ned det siste året.

Lyd

En annen funksjon som det ikke ofte blir snakket om når du kommenterer aspekter ved nettbrett, er lyddelen. Stedet hvor høyttalerne er plassert, hvor mye de har og fremfor alt lydkvaliteten de har, er aspekter som også må kommenteres, og som du kan se i videoen som følger med teksten nedenfor.

Sammenligning av video

Hvis du er en av dem som liker å se en sammenligning visuelt, i stedet for å lese en tekst, lar vi deg sammenligne videosammenligningen av tabtech, som fungerer som et ideelt supplement til det vi diskuterte i artikkelen. I tillegg til spillere, viser det også hvordan Batman: Arkham Origins-spillet fungerer i hver modell.

Vi har kjent denne sammenligningen takket være gutta fra TabletZona. Påminn deg om at sammenligningen av iPad Mini 3 også kan fungere perfekt for iPad Mini 2, siden bortsett fra TouchID og større lagringsplass for den tredje modellen, begge har de samme egenskapene. På den annen side kommer Apple til å fokusere på utviklingen av iPad PRO, så neste år vil vi helt sikkert ikke ha en ny iPad Mini-modell.

Hvilke av de tre minitablettene har du? Fortell oss hvilken du liker mest i kommentarene.

Har du ønsket deg mer? Gå over til vår sammenligningsdel!