contadores Skip to content

IPad Mini 4 kunne lanseres i april

I oktober i fjor slapp Apple den siste generasjonen av sine to nettbrettmodeller til verden, men den 7,9-tommers modellen har ikke blitt fullstendig materialisert blant brukerne, siden de knapt har gjort noen forbedringer. Nå peker det på nye rykter de fra Cupertino kunne lansere iPad Mini 4 på markedet i april neste år senere enn.

IPad Mini 3 traff markedet og delte de fleste funksjonene til forgjengeren. Den eneste forskjellen mellom begge enhetene er det den nåværende modellen har Touch ID fingeravtrykssensor, NFC-teknologi og er tilgjengelig i gullfarge.

ipad-mini-4-mulig-lansering-3

Apple har vanligvis kunngjort de nye generasjonene til iPad i begynnelsen av oktober for deretter å lansere dem på markedet i slutten av måneden eller i begynnelsen av november. Det mest logiske ville være at for å se iPad Mini 4 måtte vi vente til november 2015, men ifølge de nye ryktene kunne de fra Cupertino ta den opp til april.

IPad Mini 4 kunne komme ved siden av den ryktet iPad Pro

Tidligere rykter antyder at iPad Pro, det 12,2-tommers nettbrettet som Apple skulle arbeide med, kunne nå markedet i løpet av første halvår av 2015. Derfor det antas at den fjerde generasjonen av den 7,9-tommers modellen vil bli lansert sammen med denne andre.

I følge informasjon utgitt denne måneden, iPad Mini 4 kan ha den nye A8X-prosessoren, det samme som integrerer den siste generasjonen av 9,7-tommers nettbrett, ansett som et av de beste alternativene som for tiden finnes på markedet. Det er klart at du forventes å ha det Touch ID fingeravtrykssensor, så vel som NFC-støtte for å bruke Apple Pay.

ipad-mini-4-mulig-lansering-2-

På den annen side påpeker de det Apple planlegger å fjerne iPad Mini og Mini 3 fra markedet, og bare etterlate iPad Mini 2 for å fortsette den positive salgsutviklingen. En ide som ikke er langsiktig, spesielt hvis du ser på trenden som selskapet har fulgt med sin eldre bror. Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan Apple holdt iPad 2 på markedet i flere år til tross for at de har eliminert andre etterfølgere.

Mange tviler på ankomsten av iPad Pro

På den annen side viser de fra Inquisitr til iPad Pro, en av de mest rykte enhetene fra Apple de siste årene sammen med Watch. Men, i motsetning til smartwatch, er det ikke kjent med sikkerhet om 12,2-tommers nettbrett eksisterer eller ikke.

Noen kilder antyder at iPad Pro kan være en slags hybrid mellom nettbrett og bærbar PC, som Microsoft Surface. Selv om det er et alternativ som ikke virker veldig sannsynlig.

ipad-mini-4-mulig-lansering-4

Endelig har en anonym kilde relatert til Apples forsyningskjede nylig uttalt at selskapet hadde planer om å starte produksjonen av den nye iPad Pro i desember i fjor. Imidlertid ville det vært nødt til å utsette fristene på grunn av den høye etterspørselen etter iPhone 6.

Tror du at iPad Mini 4 kommer ut i april, eller må vi vente til oktober?