iPad Mini 4: Ny gjengivelse med mulig nettbrettdesign

I slutten av juli kommenterte vi allerede på iPadizate at iPad Mini 4 kan være en redusert versjon av iPad Air 2, med et veldig likt interiør, men med en 7,9-tommers skjerm. Nå blir disse ryktene sterkere etter å ha sett det den nye gjengivelsen som har dukket opp i nettverket, hvor du kan se den mulige designen som iPad Mini 4 kan ha.

Gjengivelsen er gjort av uSwitch og Nowhereelse.fr-teamet, som har laget denne tredimensjonale utformingen av hvordan de tror den nye iPad Mini 4 blir, som ifølge de siste ryktene kunne se lyset på de neste 9 September ved siden av iPhone 6s. Så det ser vi iPad Mini 4 ville bli den minste og tynneste nettbrettet av alt Apple har gitt ut så langt.

En gjengivelse av iPad Mini 4 vises.

IPad Mini 4 ville ikke ha mange nye funksjoner på et estetisk nivå, men det forventes store endringer inne. Og er at en av de store skuffelsene som brukere tok i fjor, var iPad Mini 3, som nesten ikke hadde forbedringer i maskinvare.

IPad Mini 4 ville arve designet til iPad Air 2, men i det små

Som du ser i gjengivelsen, iPad Mini 4 har en tykkelse på 6,1 millimeter, det vil si den samme som iPad Air 2 har. Dette vil anta en ganske viktig reduksjon hvis vi vurderer at den nåværende modellen til 7,9-tommers nettbrett er 7,5 millimeter tykk.

På den annen side viser renderen noen litt avrundede kanter, en detalj om designet som igjen fører til at vi tenker på iPad Air og den nye iPhone 6 og 6 Plus. Dette vil gi mer sannhet til tidligere rykter om at iPad Mini 4 vil ta i bruk utformingen av 9,7-tommers nettbrett.

En annen ting som har blitt diskutert om iPad Mini 4 er hovedkameraet, som ville ha en iSight-sensor på 8 megapiksler. I tillegg antas det at skjermen vil bli laminert med en antirefleksbehandling for å få bildet til å se mye bedre ut.

Vil iPad Mini 4 se lyset 9. september?

Siden MacRumors ikke bare snakker om denne gjengivelsen av iPad Mini 4, benytter de også anledningen til å huske at i henhold til de siste ryktene Apple kan forberede en Keynote til 9. september. Denne begivenheten ville ha som hovedperson i den nye iPhone 6s og 6s Plus, men muligheten for at de fra Cupertino også lanserer den nye generasjonen av sine nettbrett, iPad Air 3 og iPad Mini 4, er ikke utelukket.

En gjengivelse av iPad Mini 4 vises.

For øyeblikket mange detaljer om iPad Mini 4 er fremdeles ukjente, men i løpet av en knapp måned kunne vi bli i tvil.