iPad Mini 4: Ny gjengivelse med mulig nettbrettdesign

iPad Mini 4: Ny gjengivelse med mulig nettbrettdesign

I slutten av juli kommenterte vi allerede p√• iPadizate at iPad Mini 4 kan v√¶re en redusert versjon av iPad Air 2, med et veldig likt interi√łr, men med en 7,9-tommers skjerm. N√• blir disse ryktene sterkere etter √• ha sett det den nye gjengivelsen som har dukket opp i nettverket, hvor du kan se den mulige designen som iPad Mini 4 kan ha.

Gjengivelsen er gjort av uSwitch og Nowhereelse.fr-teamet, som har laget denne tredimensjonale utformingen av hvordan de tror den nye iPad Mini 4 blir, som if√łlge de siste ryktene kunne se lyset p√• de neste 9 September ved siden av iPhone 6s. S√• det ser vi iPad Mini 4 ville bli den minste og tynneste nettbrettet av alt Apple har gitt ut s√• langt.

En gjengivelse av iPad Mini 4 vises.

IPad Mini 4 ville ikke ha mange nye funksjoner på et estetisk nivå, men det forventes store endringer inne. Og er at en av de store skuffelsene som brukere tok i fjor, var iPad Mini 3, som nesten ikke hadde forbedringer i maskinvare.

IPad Mini 4 ville arve designet til iPad Air 2, men i det små

Som du ser i gjengivelsen, iPad Mini 4 har en tykkelse på 6,1 millimeter, det vil si den samme som iPad Air 2 har. Dette vil anta en ganske viktig reduksjon hvis vi vurderer at den nåværende modellen til 7,9-tommers nettbrett er 7,5 millimeter tykk.

P√• den annen side viser renderen noen litt avrundede kanter, en detalj om designet som igjen f√łrer til at vi tenker p√• iPad Air og den nye iPhone 6 og 6 Plus. Dette vil gi mer sannhet til tidligere rykter om at iPad Mini 4 vil ta i bruk utformingen av 9,7-tommers nettbrett.

En annen ting som har blitt diskutert om iPad Mini 4 er hovedkameraet, som ville ha en iSight-sensor på 8 megapiksler. I tillegg antas det at skjermen vil bli laminert med en antirefleksbehandling for å få bildet til å se mye bedre ut.

Vil iPad Mini 4 se lyset 9. september?

Siden MacRumors ikke bare snakker om denne gjengivelsen av iPad Mini 4, benytter de også anledningen til å huske at i henhold til de siste ryktene Apple kan forberede en Keynote til 9. september. Denne begivenheten ville ha som hovedperson i den nye iPhone 6s og 6s Plus, men muligheten for at de fra Cupertino også lanserer den nye generasjonen av sine nettbrett, iPad Air 3 og iPad Mini 4, er ikke utelukket.

En gjengivelse av iPad Mini 4 vises.

For √łyeblikket mange detaljer om iPad Mini 4 er fremdeles ukjente, men i l√łpet av en knapp m√•ned kunne vi bli i tvil.