contadores Skip to content

IPad mini 4-tilfeller er ikke gyldige for den nye iPad mini

Kilde: 9to5Mac

For noen uker siden bestemte Apple seg for å gjenopprette en av sine mest ikoniske nettbrett: iPad mini. Den forrige generasjonen ble lansert i 2015, så mangelen på nyheter antydet at de fra Cupertino ikke lenger var interessert i å videreutvikle den. Men, 5. anmeldelse har ikke fanget oss av vaktEttersom ryktene og lekkasjene om en ny 7,9-tommers enhet var dagens orden.

Til tross for størrelsen har iPad mini 5 lite å misunne sine eldre søstre. Den har A12 Bionic-prosessor, den samme som den nyeste iPhone og at den er veldig nær A12X fra tredje generasjon Pro når det gjelder ytelse. I tillegg er den kompatibel med den første generasjonen Apple Pencil, noe som gjør den til et ideelt verktøy for å ta notater og tegne, noe de fleste kreative brukere vil dra nytte av.

Når det gjelder det ytre, er det praktisk talt det samme som forrige generasjon. Faktisk, hvis de blir ansikt til ansikt, er det veldig vanskelig å skille dem, selv for veldig fanboy Apple å være. Så… Hvorfor er dekslene dine ikke kompatible med det nyeste?

På iPad mini 5 er volumkontrollknappene litt forskjøvet

Det er noe alle tok for gitt, men som ikke har endt opp som vi alle trodde. Og er det iPad mini 4 deksler og deksler passer ikke helt til iPad mini 5.

En Reddit-bruker bestemte seg for å trekke seg iPad Mini 2 for en iPad mini 5. Han var overbevist om at hans nåværende saker ikke ville fungere, men Da han så at de 4 var identiske med den nåværende, bestemte han seg for å kjøpe en av dette først, sikkert fordi det ikke er mye variasjon å være en så ny enhet. Han var imidlertid overrasket over å se at det ikke helt passet sammen.

Tilsynelatende, volumkontrollknappene på iPad mini 5 er litt forskjøvet mot toppen sammenlignet med fjerde generasjon, slik at saken alltid trykker på volumknappen.

Noe å huske på hvis du tenker å kjøpe en iPad mini 5 og ikke finner en sak som passer dine behov. Takket være dette vitnesbyrdet vet du allerede det de fra forrige versjon er ikke kompatible med den nye.