IPad Mini 4 ville være en redusert versjon av iPad Air 2

IPad Mini 4 ville være en redusert versjon av iPad Air 2

I år er det veldig mulig at vi får se en ny iPad Mini 4 som forbedrer alle tekniske egenskaper som den forrige versjonen så ut til å legge til side, og de siste ryktene antyder at Apples nye minitablettmodell skulle arve de tekniske egenskapene til den nyeste iPad som selskapet har gitt ut, som vil gjøre det til en Mini-versjon av iPad Air 2.

En iPad Mini 4 veldig lik innsiden av iPad Air 2

En japansk side har fått i oppdrag å lansere dette ryktet, som i følge Bransjekilder beskriver Mini 4 som en redusert versjon av iPad Air 2-modellen. som vi allerede vet, og som ble lansert i fjor 2014, men bare i sin størrelse, siden de tekniske egenskapene ville være de samme.

En iPad Mini 4 veldig lik innsiden av iPad Air 2

Dette er fordi iPad Mini 4 ville samle flere funksjoner på iPad Air 2, som A8X-prosessoren, 8Mp iSight-kameraet eller 802.11ac Wi-Fi-brikken til 9,7-tommers nettbrettmodell, blant andre funksjoner.

På den andre siden iPad Mini 4 ville i seg selv få en ansiktsløftning i designen, og tilpasset tykkelsen på den nye Mini-modellen til den slanke designen til iPad Air 2 I tillegg vil den også arve skjermen med det antireflekterende belegget til denne modellen. Selv om vi allerede for en stund siden visste at den antirefleksive skjermen til iPad Air 2 ikke var etter alles smak.

Ja, vi kan se en iPad Air 3

De siste ryktene påpekte at vi i år ikke ville se en oppdatering til den 9,7-tommers iPad-modellen, så det ville ikke være noen tredje generasjon iPad Air, slik mange brukere forventer. Dette er på grunn av Apple planlegger å lansere i år 12,9-tommers nettbrett, ledsaget av Mini 4, kun med fokus på disse to nettbrettene.

Ja, vi kan se en iPad Air 3

Men ifølge noen kilder kommer ny informasjon om det iPad Air 3 kunne komme i år, opprettholde samme design som sin forrige modell og bare innlemme nye spesifikasjoner inni, som mer RAM, opptil 2 GB og en neste generasjons A9-prosessor fra Apple. Av hvilke vi nylig har visst at Samsung ville ha ansvaret for å produsere Apple A9-brikken.

Hvis alt dette stemmer, vil ryktene alltid være rykter, på slutten av dette året 2015 ville vi ha tre nye iPad-modeller av Apple, som vi vil ha tre forskjellige skjermmål: 7.9, 9.7 og 12.7 tommer for henholdsvis Mini 4, Air 3 og iPad PRO, som vi har kjent takket være Appleinsider.

Til alt dette må vi legge til den nye iPhone 6s og 6s Plus, så det forventes en flott avslutning på året for epleselskapet, hvis alle ryktene stemmer.

Tror du Apple vil lansere en iPad Air 3-modell i år?