contadores Skip to content

IPad mini 5 vil ha identisk design som iPad mini 4 for å redusere kostnadene

I begynnelsen av 2019 fant vi de første bildene av en eventuell rosa gull iPad mini 5. Siden den gang sluttet ikke ryktene å snu.

Bare i går formiddag, hos Ming-Chi Kuo, forventet vi at Apple ville fornye hele iPad-serien med nye produkter iPad, iPad mini og iPad Pro.

Og nå … vi vet flere detaljer om iPad mini 5 som Apple vil presentere gjennom hele 2019. Som vi har sagt de siste ukene, vil den ramme markedet med samme klassiske design som iPad mini 4 å redusere kostnadene og gjøre prisen rimeligere.

Det kan interessere deg | En ny 10-tommers iPad og iPad mini 5 er forventet i 2019

En skisse av iPad mini 5 avslører dens mulige design

Steve H. McFly, bedre kjent på Twitter under aliaset @OnLeaks, delte nylig en veldig interessant tweet der han forsikret at han hadde i sin besittelse en CAD for Apple iPad mini 5. Med hans egne ord vil det ikke bli nevneverdige ytre designendringer, bortsett fra et nytt sted for mikrofonen som vil være sentrert på baksiden.

“Jeg har i mine hender en antatt CAD på # iPadMini5. Hvis det er sant (jeg kan ikke 100% bekrefte), vil det (som ryktes) ingen eksterne designendringer (bortsett fra den flyttede mikrofonen, sentrert på det øverste bakpanelet). Jeg mener, det kommer nok bare til å bli en oppgradering med forbedrede spesifikasjoner. ”

Vi vil følge med på alle nyhetene om iPad mini 5 i 2019. I prinsippet vil den fortsatt ha en 7,9-tommers skjerm, Trykk på ID, Lynkontakt og 3,5 mm hodetelefonkontakt.