contadores Skip to content

IPad Mini ankommer endelig i Brasil 25. juni

Det virker utrolig at det på dette tidspunktet og i en verden som er så globalisert som vi er i fortsatt er land der iPad Mini er ikke offisielt tilgjengelig. Uten tvil, når vi snakker om Brasil, kan vi ikke referere til det som et tredje verdensland, men litt etter litt tjener Rio de Janeiro-landet sin plass blant de viktigste fremvoksende økonomiene i verden. Dessverre har Apple-fans på dette territoriet ennå ikke klart å få tak i Apple mini-nettbrettet, eller har måttet skaffe det på alternativ måte.

I dag bringer vi gode nyheter til alle tilhengerne av eplet som ventet på kunngjøringen om salget av nevnte nettbrett på deres territorium.

IPad Mini kommer til Brasil 25. juni, etter 8 måneders debut

Det har gått åtte måneder siden Apple skal presentere iPad Mini for første gang i samfunnet for å lande i Rio de Janeiro-landet. Til tross for dette ser det ut til at ventetiden er avsluttet og alt tyder på det IPad Mini kommer til Brasil 25. juni.

Som utgitt av magasinet Macworld Brasil forrige fredag, kommer apple mini-nettbrettet førstkommende tirsdag 25. juni og Det vil være tilgjengelig i bedrifter som FNAC, Fast Shop eller Saraiva. Prisene som nettbrettet vil nå brasiliansk territorium er imidlertid fremdeles ukjent.

ipad-mini

Som vi nevnte i begynnelsen av denne artikkelen, har den brasilianske økonomien gjennomgått en betydelig boom de siste årene, faktisk, det brasilianske markedet er veldig viktig for Apple. De fra Cupertino produserer noen av produktene sine på det territoriet, takket være fabrikkene som deres gamle partner Foxconn har der.

Som Appleinsider kommenterer, har imidlertid landets økonomi ennå ikke modnet, så Apple har valgt å tilpasse prisstrategien for å gjøre enhetene rimeligere for brasilianske forbrukere. Uten å gå lenger, i begynnelsen av året, Apple reduserte prisen på iPhone 4 og iPhone 4S med 25% å prøve å bringe enhetene nærmere den økonomiske virkeligheten i landet.

Denne politikken for å senke prisene betydelig har fungert veldig bra i andre fremvoksende land som Kina, hvor en av de høyeste iPad Mini-salgssatsene ble registrert.

Gratulerer til alle brasilianske brukere som endelig kan få tak i iPad Mini. La oss glede oss!