contadores Skip to content

IPad Mini bare med WiFi og iPad 3 med internasjonal LTE?

The Guardian har gitt ut et nytt rykte rundt den mye virkelige iPad Mini. I følge hans kilder, iPad Mini treffer markedet bare med WiFi-tilkoblingDet vil si at Apple ikke vil lage en versjon med 3G for å begrense produksjonskostnadene og kunne markedsføre enheten til en billigere pris.

Dens viktigste konkurrenter, Amazons Kindle Fire HD og Googles Nexus 7, har heller ikke 3G-tilkobling. I tillegg må vi huske at da Apple ga ut den originale iPad-en, skapte den begge versjonene, men modellen med mobiltilkobling tok rundt en måned lenger tid å nå butikker. Det er også viktig å nevne at iPod Touch ikke har denne typen tilkoblinger, selv om det er sant at det er en helt annen enhet, rettet mot et annet publikum, og at å legge til mobiltilkobling praktisk talt ville være det samme som en iPhone, selv om det uten mulighet for ringe, noe som ikke ville gitt mye mening.

Apple kan velge å starte iPad Mini uten 3G-tilkobling

Eksperter sier at et slikt trekk kan være forsettlig og en god måte å tiltrekke flere kjøpere til 9,7-tommers versjonen, der det er mulighet for å anskaffe en modell med mobil tilkobling.

Likevel må vi huske på at på grunn av den ryktes størrelse og vekt, det ville være et enormt bærbart apparat Og det ville ikke gitt mye mening hvis det ikke var en versjon med mobil tilkobling til enheten. Kanskje Apple lanserer en versjon med bare WiFi først og en gang senere kommer 3G-versjonen fram, som selvfølgelig vil være litt dyrere enn WiFi-versjonen.

I tillegg snakker publikasjonen også om a mulig oppdatering til iPad 3 sammen med lanseringen av iPad Mini. Spesielt sier de at iPad 3 kan oppdateres for å inkludere den nye Lightning-porten og forbedre det inkluderte LTE-brikkesettet slik at enheten kan fungere med internasjonale LTE-tilkoblinger og ikke bare fra USA slik det skjer med modellen som er i butikker i dag. Dette vil tillate bruk av LTE-nettverk med forskjellige frekvenser, for eksempel de som finnes, for eksempel i Europa.

Tror du det er fornuftig a iPad Mini uten mobiltilkobling? Vil vi se en ny iPad 3-oppdatering på det mulige iPad Mini-presentasjonseventet? Svaret på disse spørsmålene bør komme ganske snart, i hvert fall hvis du ender opp med å bekrefte hendelsen som er forventet neste 17. oktober, i løpet av nøyaktig en uke.

Del denne artikkelen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!