contadores Skip to content

IPad Mini-dimensjoner sammenlignet med Nexus 7 og Kindle Fire HD

På dette tidspunktet ser det ut til at ingen tviler på at iPad Mini vil ende opp med å bli en realitet. Hver dag er det flere rykter, og i morges kommenterte vi at dagen 17. oktober (om bare to uker) kan være datoen som Apple valgte å lage den offisielle presentasjonen av enheten.

Nå har de overgått noen fotografier der Sammenligning av en modell av en 7,85-tommers iPad Mini basert på rykter, som de vil være de viktigste konkurrentene i markedet. EN Google Nexus 7 og en Amazon Kindle Fire HD, to nettbrett av samme størrelse som allerede markedsføres.

Hvis informasjonen som har vist seg lekket i form av rykter, er riktig, iPad Mini vil være litt bredere enn Google Nexus 7 og litt høyere enn Kindle Fire HD. I tillegg har det også dukket opp bilder der denne modellen sammenlignes med ekte Apple-produkter. Spesielt sammenlignes det med en iPad, en iPhone 5 og også en iPhone 4S; kom igjen, hele familien.

iPad Mini: litt bredere enn Nexus 7 og høyere enn Kindle Fire HD

Hva tror du? Tror du virkelig Apple har en iPad Mini klar? Tror du det virkelig blir presentert om to uker? Akkurat nå er tvilen imidlertid mange ryktene slutter ikke å insistere og de kommer også fra forskjellige kilder, slik at all denne informasjonen virkelig kunne ha et reelt grunnlag.

Viktig oppdatering

Det er OFFICIAL: iPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!

Spor | iDownloadblog