IPad Mini er en av de mest skjøre enhetene på markedet i henhold til test

IPad Mini er en av de mest skjøre enhetene på markedet i henhold til test

I følge en studie fra SquareTrade er iPad Mini den enkleste enheten å bryte

Forsikringsselskapet for mobile enheter og nettbrett, SquareTrade, har gjort en nysgjerrig, og i sin tur interessant, studere på de mest skjøre elektroniske enhetene på markedet. Noen av de dyrere smarttelefonene og nettbrettene har blitt testet, og selv om de ikke er vitenskapelig, kan du få en ganske god ide om hvilke som er sterkere enn andre.

Enhetene har vært kastet i bakken fra en betydelig høyde og deretter nedsenket i vann. Resultatene fra denne studien har vært minst overraskende.

Først av alt har vi Apple iPad Mini som den enkleste enheten å bryte, med en score på 7,5. For det andre, med en score på 7, finner vi Samsung Galaxy S4. Den nye iPad Air har fått en score på 6,5, og dermed rangert på tredjeplass. På fjerde og femte plass har vi Galaxy S3 og iPhone 5c, med score på henholdsvis 6,5 og 6.

ipad-mini-enhet-mas-fragil-2

På nummer seks på listen var Nexus 7-nettbrettet, som ble lansert av Google i 2012, og registrerte også en poengsum på 6 poeng.

Litt lavere finner vi Samsung Galaxy Tab 3, med en poengsum på 5,5 poeng og på nummer åtte, er den nye flaggskipsenheten fra Apple, iPhone 5s, som fikk samme poengsum som den forrige, en 5.5. På slutten av listen finner vi Nexus 7, 2013-versjonen og Motorola Moto X, som har fått en poengsum på henholdsvis 5 og 4,5.

I ordene til Kevin Gillan, administrerende direktør i SquareTrade:

”Alle av oss investerer i flere og flere teknologiske produkter, det er grunnen til at vi ønsker å sikre at anskaffelsene blir mer avslappede i tilfelle en ulykke som skader enheten vår. Ved å teste utholdenheten til produktene som brukes i denne lille studien gjennom virkelige situasjoner, ønsker vi å hjelpe folk til å ta smarte beslutninger og være i stand til å vurdere fordeler og ulemper ved hver enhet. “

Du må tenke at en av grunnene til å utføre denne testen og offentliggjøre disse resultatene er å få eierne av enhetene som er på listen bekymre deg mer for å tegne ulykkesforsikring for dingsene dine.

Listen vil se slik ut (fra minst motstandsdyktig mot de fleste):

  1. iPad Mini – 7.5
  2. Galaxy S4 – 7
  3. iPad Air – 6.5
  4. Galaxy S3 – 6.5
  5. iPhone 5C – 6
  6. Nexus 7.1 – 6
  7. Galaxy Tab 3 – 5.5
  8. iPhone 5S – 5.5
  9. Nexus 7.2 – 5
  10. Moto X – 4.5

Som gutta på PhoneArena sier det bra, i september i fjor testet SquareTest iPhone 5s, 5c, Motorola Moto X og Galaxy S4 ansikt til ansikt, for å se hvilken som var den mest motstandsdyktige, som du vil ha sett i videoen tidligere.