IPad Mini-etui vises med mindre dock-kontakt

En sak for “iPad Mini” vises med en mindre dock-kontakt

Hvis vi ikke hadde nok rykter, I dag har vi kunnet se hva som ser ut til å være en form for en sak for den antatte Apple iPad Mini. Bildene kommer fra GottaBeMobile, også ansvarlig for de første bildene som ble sett av iPhone. Fra dette mediet påpeker de:

“De eksklusive bildene gir et første blikk på designen til iPad Mini, i tillegg til at vi kan se de første funksjonene. Den nye iPad Mini blir Apples tynneste nettbrett, slik bildene viser.

Bildene kommer fra en pålitelig kilde i Apples forsyningskjede. ”

Saken er at dette “form”Lært i bildene den oppfyller noen kjennetegn som ble kunngjort i en serie tidligere rapporter om den ryktet enheten. Uten å gå videre, som vi så, forrige uke Macotakara rapporterte at Apple forberedte et mindre nettbrett, som ville være “nesten så tynn som en iPod Touch

Det som kanskje skiller seg ut mest av disse bildene, bortsett fra størrelsen, er det hullet for kaien er forskjellig fra det som for øyeblikket brukes av Apple, ser ut til å bruke en renovert 19-pinners kontakt. Dette har allerede blitt ryktet om den nye iPhone 5, så det vil også være fornuftig at den implementeres i de nye enhetene på blokken.

Som vi har sagt ved andre anledninger, er alt dette for øyeblikket bare rykter, og Vi kan ikke bekrefte noen av disse egenskapene, vi kan ikke engang bekrefte at den antatte iPad Mini eksisterer.… men jeg sier en ting, når elven høres ut …

Hva tror du?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | 9to5Mac