contadores Skip to content

IPad Mini har den raskeste berøringsskjermen på alle nettbrettene på markedet

Når det snakkes mye om andre generasjon Apple mini-nettbrett, oppdaget vi at den første fremdeles har mye å si og forblir for tiden et alternativ å vurdere for alle de som leter etter et nettbrett av høy kvalitet fornuftig priset.

For noen uker siden oppdaget vi hvordan iPhone 5-skjermen ble kronet som den raskeste på markedet, slo de mest nyskapende smarttelefonene som finnes på markedet i dag. Nå har Agawi, det samme selskapet som har ansvaret for å utføre eksperimentet med iPhone 5-skjermen, gjort det på iPad Mini. Vil du vite resultatet du får?

ipad-mini-skjerm

IPad Mini er nettbrettet med den raskeste skjermen på markedet, som langt overgår konkurransen

Resultatet har vært like ødeleggende som for iPhone 5 og viser i hvilken grad en maskinvare kan klemmes når den er i perfekt harmoni med programvaren. Informasjonen innhentet av studien etterlater ingen tvil: iPad er nettbrettet med den raskeste berøringsskjermen på markedet med en responstid på 75 millisekunder.

Som det skjedde med forrige test, er det overraskende at den andre klassifiserte på listen nettopp er en annen Apple-enhet. Nærmere bestemt, 4. generasjons iPad er det andre nettbrettet med den raskeste skjermen på markedet, og får responstid på 81 millisekunder.

ipad-mini-tid-svar-skjerm

Det overraskende er imidlertid ikke så mye at iPad 4 er den andre klassifisert, men at bronsemedaljen må tildeles NVIDIA Shield Gaming, en bærbar enhet som er helt fokusert på å nyte kraftige videospill. Selvfølgelig er det visuelle aspektet ikke så attraktivt som man kunne ønske seg.

IPad Mini etterlater konkurransen ved å slå den med opptil 20 millisekunder

Bak NVIDIA Shield Gaming vises andre mer populære nettbrett, blant dem kan vi finne Surface RT, med en responstid på 95 millisekunder, Kindle Fire HD, med 114 millisekunder svar, eller Nexus 7 i år, i fjerne 135 millisekunder. Samsung? Galaxy Tab får det dårligste resultatet på listen ganger på 168 millisekunder.

ipad-mini-skjermen rask

Som vi har sett i Tuaw, viser dette overmakten til Apple mini-nettbrettet i forhold så viktig som responsen på berøringsskjermen, en faktor som irreparabelt påvirker brukeropplevelsen når du bruker enheten til daglig.

Vil iPad Mini 2 overgå dette merket? Er responstiden på berøringsskjermen viktig for deg?