IPad Mini-hodetelefonkontakter lekker

IPad Mini-hodetelefonkontakter lekker

Jeg vet ikke om deg, men for noen måneder siden var jeg ikke så trygg på ryktene om iPad Mini. Nå, selv om vi ikke har offisiell bekreftelse, ryktene som kommer ut de er så kraftige at vi kan si at det rare ville være at han ikke dukket opp.

Lekkasjene på iPad Mini begynner

Hvis den gj√łr det, kan den valgte datoen v√¶re veldig snart: p√• slutten av denne oktoberm√•neden. Tanken ville v√¶re √• fylle markedet med dette 7,85-tommers nettbrettet i forkant av julekampanjen, der salget sikkert ville v√¶re spektakul√¶rt.

I dag legger vi til en ny lekkasje til listen over rykter om det kommende Apple-nettbrettet. Dette er bilder som viser interessante deler av enheten, som hodetelefonkontakter, i to farger: svart og hvitt.

Bildene er fanget av den franske bloggen Ingen andre steder, som ved tidligere anledninger stemte med ryktene om iPhone 5 og komponentene. Kilden er en nett av reservedeler for elektroniske enheter: Witrigs.com. De nevnte kontaktene kan sees p√• f√łlgende bilder og vil koste mindre enn $ 5 hver.

Det morsomme er at denne delen passer perfekt inn i chassiset som ble lekket denne uken fra fabrikkene i Asia, så vi kan si det brikkene i puslespillet passer sammen. Denne kontakten vil overraskende gå på toppen av iPad Mini (i motsetning til hva som har skjedd med iPhone 5).

Gir du troverdighet til dette ryktet? Mange tenker det lekkasjer dreper keynot-overraskelser, men du vil være enig i at det er interessant å vite hva Apples neste trekk blir i en verden av nettbrett.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!