iPad Mini, hvilken modell du skal velge?

Nå som iPad mini allerede er en realitet, vil mange av dere helt sikkert ha i tankene å kjøpe en. Etter å ha overbevist deg selv, og den tilhørende kona eller mannen, er det på tide å bestemme hvilken modell som passer oss best. Vi må tenke på om vi vil ha minimodellen med 16, 32 eller 64 GB; og også hvis vi vil at det skal være WiFi- eller WiFi + LTE-versjonen. I denne artikkelen skal vi prøve å rydde opp i tvil du måtte ha.

Farge: hvit eller svart

Valg av farge er veldig viktig, fordi endene av enheten alltid vil være der, klare til å bli sett og brukt. Generelt, med små forskjeller, er den hvite modellen mer behagelig å bruke mens du leser en bok, mens den svarte modellen gir den beste utsikten når du ser på videoer. Resten er bare et spørsmål om smak, og venter på å oppdage om det anodiserte aluminiumet som brukes i iPad mini er like utsatt for riper som det som ble brukt i iPhone 5. I så fall er det i det minste i utgangspunktet å foretrekke å kjøpe modellen. hvit eller legg en god ryggesak på den.

råd: Vi tror at hvitt ville være et bedre valg, siden riper er mindre synlige.

Lagring: Hvor mange GB trenger jeg?

16 GB iPad mini er nok. I motsetning til iPhone er det få brukere som bruker nettbrettet for å ta mange bilder eller videoer direkte med nettbrettet, noe som sparer mye plass. Filmer veier mindre enn 1 GB hver (med mindre du velger Full HD-versjoner i iTunes), men når du bruker iCloud, vil en stor del av plassen frigjøres til fordel for skyen, takket være fotogalleriet, dokumenter i skyen og til og med bruk av iTunes Match hvis du ikke kan passere uten favorittmusikken din. Generelt sett bruker de fleste enheten enheten som et middel til alltid å transportere filer med seg eller for å lese bøker, ting som sjelden overstiger 16 GB. Hvis du imidlertid bruker dingsen til videoredigering (IMovie), tegninger og foto retusjering, kanskje du bør vurdere å kjøpe 32 GB-modellen. Hvis du er fan av spill, bør du også vurdere en modell med høyere kapasitet, siden noen spill tar ganske mye opp. Imidlertid er 64 GB-modellen virkelig over toppen, i alle fall i de fleste tilfeller.

råd: 16 GB-modellen er i de fleste tilfeller mer enn nok.

Tilkobling: WiFi eller WiFi + LTE?

IPad mini er kompatibel med ultrasnelle LTE-mobilnett. For tiden i Spania er denne teknologien ikke for vanlig, men nesten alle operatører flytter allerede for å implementere den. Logisk er den også kompatibel med 3G-nettverk, men husk at for dette kan du bruke iPhone som et tilgangspunkt og bruke datatilkoblingen du har på mobilen din, og dermed spare € 100 mer som LTE-versjonen koster og gebyret på en datahastighet med en operatør. Imidlertid, hvis du skal bruke mini flere timer om dagen med mobilforbindelsen, kan det hende du ikke ønsker å være klar over iPhone’s batterilader (i Hotspot bruker det mye batteri) og utgiftene til megabyte på smarttelefondatatilkoblingen, noe som gjør kjøpet av en modell med LTE-kompatibilitet avgjørende.

råd: Velg få iPad med WiFi og bruk Hotspot på iPhone for å dele mobilforbindelsen.

Bruktmarked

Sikkert på et tidspunkt (når mini 2 kommer ut kanskje) Du vil selge enheten din på bruktmarkedet. I så fall, og du kommer til å bruke minimodellen i bare ett år, til den neste kommer ut, er 16 GB-modellen ditt valg, ettersom det på bruktmarkedet er den som selger best, og dermed ville vi oppnådd det tapet penger var mindre. LTE-modellen vil ikke tjene deg mye i tilfelle en fremtidig videresalg.

Forslag: Å bruke mindre nå betyr å spare mer på sikt.

Det evige spørsmålet: trenger jeg iPad mini?

Dette er det evige spørsmålet som vi alle stiller oss når vi ønsker å kjøpe en enhet til en mer eller mindre høy pris, trenger jeg det virkelig? Vel, det kommer mye an på om du allerede har en eller ikke. I så fall bør du spørre deg selv hva du vil gjøre med iPad mini. Hvis hele familien bruker nettbrettet, er det kanskje ikke en gal ide å kjøpe en mini, siden prisen er veldig bra og det gir de samme funksjonene som den overlegne modellen. Hvis du allerede har en iPad og bare bruker den selv, gir det ikke så mye mening å kjøpe mini, med mindre du reiser mye og føler behov for å bruke en lettere enhet i lommen. En annen sak er den av uvennlige nørder som trenger å ha alle enhetene som kommer på markedet. I dette tilfellet vil du ende opp med å kjøpe det helt sikkert.

Hvis du vurderer å kjøpe iPad mini som ditt første nettbrett og å bruke hjemme, anbefaler jeg deg å kjøpe 4, siden mini, til tross for at du har gjort det samme, ikke har den imponerende Retina-skjermen, og tro meg, forskjell. I tillegg til Retina-skjermen har de 4 imponerende ytelse, som vi så i går i benchmarkene, i tillegg til en ny design som gjør den lettere.

Og foreløpig tipsene våre for å kjøpe minimodellen. Logisk sett er hver person en verden, og hver og en må se om de er interessert eller ikke, og hvilken modell de ville kjøpe. Vi ønsker at du skal fortelle oss om inntrykkene dine, skal du kjøpe iPad mini? I så fall hvilken modell vil du velge?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!