IPad Mini Ingen Retina Space Grå nå tilgjengelig

IPad Mini Ingen Retina Space Grå nå tilgjengelig

IPad Mini uten retina-skjerm fremdeles i salg og nå også i romgrått

Forrige tirsdag, da Apple presenterte iPad Mini Retina, benyttet den også anledningen til å kommentere at Mini uten Retina-skjermen, den forrige generasjonen, vil fortsette å bli solgt til en litt billigere pris.

Den eneste modellen de har holdt for salg er den mest grunnleggende, 16 GB, både i WiFi og WiFi + LTE-versjoner. Og dermed, Apple har et nettbrett på markedet for under € 300289 € for Spania for å være nøyaktig.

ipad-mini-space-grå

Cupertino-selskapet har benyttet anledningen til å gjøre en endring i fargene på enhetens foringsrør. Skifer / svart-modellen som har vært tilgjengelig hittil forsvinner og er okkupert av den nye “romgrå”, som debuterte iPhone 5s og nå også er til stede i iPad Air, Mini Retina og, som vi diskuterte, Mini uten retina-skjerm.

I Apple Store Online dukket det opp allerede i noen dager, men det er nå når du begynner å se det i Apple Store og andre butikker som distribuerer Apple-produkter, da de kommenterer AppAdvice.

Den første iPad-en under € 300

De første stresstestene som ble utført på iPhone 5s, viste det fargemotstanden til huset til den nye modellen var høyere enn den forrige. Antagelig, når det gjelder iPads, vil nøyaktig det samme skje, så det er verdsatt at Apple bringer denne forbedringen til forrige generasjon Mini for å holde den til salgs.

ipad-mini-plass-grå-front

IPad Mini uten Retina-skjerm er til salgs i 16 GB versjoner, som vi sa tidligere. Modellen med WiFi-tilkobling er priset til € 289 og WiFi + LTE-modellen utgjør € 409. Det er ingen tvil om at Mini-modellen, spesielt den eneste versjonen av WiFi, skal bli en av stjernegavene denne julen Og Apple vil få mange mange salg takket være den nye prisen.

Hva synes du om det den romgrå fargen når denne generasjonen av nettbrettet? Forventet du at Apple ville gjøre denne endringen ved å holde enheten i butikker?