IPad Mini kan bli det verste marerittet i konkurransen

Det er ingen overraskelse å si at produktene som Apple lanserer på markedet ender opp med å bli en virkelig salgstreff. Analytikere mener at ankomsten av iPad Mini i butikkene igjen vil føre til store køer, og at produktet vil bli en bestselger innen få timer etter å ha kommet til markedet. I tillegg kommenterer de at det nye Apple-nettbrettet blir en skikkelig hodepine for konkurranse.

Shaw Wu, fra Sterne Agee, kommenterer at iPad Mini vil treffe markedet med en scene der Apples konkurrenter allerede kjemper veldig hardt for å konkurrere mot iPad 2, større og dyrere enn alternativene.

De siste ryktene sikrer også at Apple kunne fjerne iPad 2 fra markedet for at iPad Mini skal tiltrekke seg mer oppmerksomhet og forhindre at forbrukere er i tvil når de valgte nettbrettet.

Wu mener at Apple til og med kunne “gå inn for å drepe”Og selg iPad Mini i samme prisklasse som konkurrentene (fra $ 199 for både Googles Nexus 7 og Amazons Kindle Fire HD), selv om selskapet virkelig ikke trenger å ofre fortjenestemarginene for å oppnå selg enheter av nettbrettet ditt. Andre analytikere tror derimot at iPad Mini kan komme med en pris på rundt $ 350, det vil si med veldig liten forskjell til prisen på iPad 2 som for tiden selger for 399 dollar.

Apples kontroll over maskinvare og programvare gjør dem i stand til å lage spektakulære produkter, med ytelse og stabilitet som generelt er overlegen konkurransen. Apple vet hvordan man kan dra nytte av denne situasjonen og bruke den som et markedsføringsargument, et virkelig overbevisende argument.

Alt peker på at Apple skal inn i en ny krig, a krig for kontroll av markedet for små nettbrett Og hvis vi tillater oss å bli styrt av hva som skjer med de større skjermbildene, er det å forvente at Apple klarer å snappe markedsandeler fra de andre aktørene som for tiden er i markedet.

Om iPad Mini Keynote

IPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog