contadores Skip to content

IPad Mini kan også ha gjennomsiktig Apple-logo

I går ga vi deg nyheten om at designen til iPad 5 kan inneholde en nyhet betydelig utover det nye utseendet inspirert av iPad Mini. I følge de lekkede bildene kunne vi se hvordan Apple apple-logoen på baksiden av iPad 5 ville bli gjennomskinnelig, for eksempel den som vi for øyeblikket kan se i hele det bærbare Macintosh-området.

I dag bringer vi deg nøyaktig de samme nyhetene, men brukt på neste iPad Mini, som ryktes å inkludere den etterlengtede Retina-skjermen sammen med en liten oppdatering av de tekniske spesifikasjonene.

IPad Mini 2 kan følge den antatte banen til iPad 5 og innlemme den gjennomskinnelige Apple-logoen på baksiden

Disse bildene kommer fra det samme nettstedet som lekkasje bilder fra iPad 5 og avslører en endring i designretningen på baksiden av hele iPad-serien. For øyeblikket bruker den 9,7-tommers iPad, Macbook og andre Apple-produkter apple-logoen til implementere en “utgang” for utstyrsantennene og dermed være i stand til å sikre at aluminium ikke forstyrrer intensiteten av signalet.

Nettstedet som er ansvarlig for disse lekkasjene, hevder at stykket som vises på bildene er autentisk, men det likevel mangler merket “iPad” på baksiden, samt offentlige sertifiseringer. Derfor er det ukjent om delen virkelig hører til neste iPad Mini eller bare er en prototype.

ipad-logo-apple-translucido

Utover det nye Apple-logoet, ser iPad Minys interiør- og eksteriørdesign ut til å være den samme som den nåværende modellen, med identiske støttestrukturer for bakkamera, lynkontakt, høyttalere og knapper for å heve og senke volum.

Kanskje er Apple interessert i å ytterligere forene sitt utvalg av produkter og bringe designen til iPad nærmere Macbook-en. Visstnok er iPad nærmere den bærbare datamaskinen enn eplet som skal klassifiseres innenfor segmentet smarttelefoner og phablets. Ikke overraskende ville bakre utseende på iPad med den gjennomskinnelige Apple-logoen være praktisk talt identisk med en lukket Mac sett forfra. Sjanse?

ipad-mini-2-logo-apple

Som offentliggjort på AppleInsider, forventes Apple å avduke sin andre generasjons iPad Mini med Retina-skjerm en gang i fjerde kvartal, sannsynligvis tidlig på høsten.

Og du, vil du se en iPad Mini med den gjennomskinnelige Apple-logoen?