contadores Skip to content

IPad mini kan påvirke salget av Windows 8

Ja, iPad mini kommer til å bli det verste marerittet fra Apples konkurrenter. Men epleets 7,9-tommers nettbrett skremmer ikke bare Android-nettbrett, men også den nye versjonen av Microsofts operativsystem, Windows 8. På tampen av lanseringen av det minste nettbrettet i eplet, analytiker Sterne Agee sa Apple hadde sikte på PCer og Windows. For å klargjøre kommentaren sa Sterne at observatører som tror at den nye enheten hovedsakelig påvirker Android-nettbrett som Amazons Kindle Fire eller Googles Nexus 7, “De savner kanskje poenget”.

“Spesielt tror vi at lanseringen av iPad mini kan være et alvorlig slag for Windows 8 høytid,” ifølge AppleInsider. Microsoft Surface RT, programvaregigantens siste forsøk på å få en bit av nettbrettet, bør være spesielt nervøs. Prislappen på 599 dollar er for dyr sammenlignet med 329 dollar for iPad mini, i hvert fall ifølge analytikere. ”

Disse analytikerne avviser bekymring for at $ 329 mini er for dyr. Faktisk eksisterer iPod mini og iPod nano på grunn av Apples prioritering av å introdusere et nytt medlem til iOS-enhetsfamilien. Disse to enhetene virket i utgangspunktet ganske dyre, men de selger veldig bra siden by på “Høy kvalitet til en fornuftig pris”, ifølge analytikere.

Det er noe å si om dette argumentet om å prioritere kvalitet fremfor pris. Apple har heller aldri forsøkt å konkurrere om pris i salg av datamaskiner. På en eller annen måte har iPhone-produsenten fått designfunksjonene og brukervennligheten av produktene til å gå foran prisen.

Til slutt spiller det ingen rolle om iPad mini truer hovedsakelig Android-nettbrett eller Windows 8-maskiner. Det som er klart, er at for Apple kommer fylla et gap som har tillatt konkurrenter å regjere i sektoren for små nettbrett. . Til nå, hvis du vil ha et mindre nettbrett, måtte du kjøpe Android.

Dette har endret seg.

Hva er din mening? Vil iPad mini kunne stjele salg fra Microsoft og Windows 8?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!