contadores Skip to content

IPad Mini kunne presenteres i en Keynote 17. oktober

IPad Mini for 17. oktober?

De siste ukene har det vært mye snakk om muligheten for at en 7-tommers iPad Mini treffer markedet. Listen over rykter er virkelig omfattende, og vi vet allerede at når elven høres … iPad bærer!

Apple kunne presentere iPad Mini 17. oktober

Den siste informasjonen som er publisert plasserer presentasjonsdato for det nye nettbrettet for neste oktober 17. I tillegg sikrer Fortune at Apple vil sende invitasjoner til iPad Mini-presentasjonseventet 10. oktober, bare en uke før den offisielle presentasjonen av enheten.

Dette spekteret av datoer er virkelig fornuftig. For presentasjonen av iPhone 5 sendte Apple invitasjonene 8 dager før. Mer enn nok margin til å opprette vanlig forventning før en Apple-presentasjon og folk fra forskjellige medier samles ved inngangen til lokalet der de holder presentasjonen.

I tillegg tør fra Cult of Mac å kommentere det iPad Mini-bestillingssiden blir aktiv rett etter presentasjonen, den 17., og som vil ankomme i butikkene i den første gruppen av land 26. oktober. På Fortune tror de at ankomst til butikkene vil bli forsinket litt mer, nærmere bestemt snakker de om 2. november.

Det er som det måtte være, vi må vente på at Apple skal flytte for å virkelig oppdage selskapets planer. Vil iPad Mini være noe som ligner det vi så i denne videoen? Blir det virkelig Apples lavkost-nettbrett? Hvis ryktene blir bekreftet, bør vi bare gjøre det vent et par uker å fjerne enhver tvil om mulig iPad Mini.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!