IPad Mini Lavpris? Noen tror det er mulig

De siste ryktene vi ser om Apple, avslører muligheten for at de i Cupertino skifter mot billigere enhetskonstruksjon. Følger denne linjen, Citi Research har publisert at det er en mulighet for at Apple forbereder en iPad Mini “Lavpris”, en iPad Mini som kan prises under den nåværende modellen på $ 329.

Nye rykter antyder at Apple kanskje tenker på en iPad Mini “Low Cost”

IPad Mini kan sies å være en iPad “billig”. Noen nye rykter antyder imidlertid at Apple kan komme lenger og lansere en enda billigere versjon. Dette nye ryktet kommer fra en rapport fra Citi Research.

Glen Yeung av Citi Researchsa det i en pressemelding til investorene at Apple går mot å lage billigere produkter. I Yeungs ord:

“Asia-Pac Technology Team-forsyningskjeden har advart oss om en overraskende endring i Apples ordre, og øker forespørselen om komponenter til iPhone 4 / 4S.”

Fortsett å legge til:

“Og med forventningen om en avslappet iPhone som skal lanseres i september, etterfulgt av en iPad Mini under $ 250, forventes denne trenden å fortsette.”

Selv om det har vært mange rykter og spekulasjoner om en lavpris-iPhone, iPad Mini priset under 250 dollar (IPad Mini 2?) Bare kom på scenen. Mange artikler har blitt viet til muligheten for å lansere en iPad Mini Retina, men det er første gang vi hører noe om en iPad Mini Lavkostnad.

ipad-mini-2.jpg

Citi-notatet omtaler en kommentar fra Peter Oppenheimer, Apples sjef for driftsansvarlig, som ser ut til å støtte skiftet til billigere enheter. (eller slik trekker de ut), som iPad Mini. Her er hva Oppenheimer sa på den siste inntektskonferansen for apple-merket:

“Vi styrer virksomheten på lang sikt og er villige til å ofre kortsiktig fortjeneste hvis vi ser langsiktig potensial.”

Flere detaljer om “Gå til et lavere område”. Mens de kommenterer “I septemberkvartalet … iPhone Low Cost (15 millioner enheter) og iPhone 4 / 4S (10 millioner), så de vil sannsynligvis overgå iPhone 5S (10 millioner) og iPhone 5 (5 Million)”.

Mens de kommenterer Cnet, mener Citi at denne større vektleggingen av de billigste enhetene er uunngåelig. “Vi oppdaget et mønster mot å blande det høyeste området med et lavere område som en del av en naturlig og uunngåelig trend for Apple og faktisk for hele mobilenhetsindustrien.”.

Hva er din mening? Tror du Apple vil lansere en billigere iPad Mini enn den nåværende? Vi venter på kommentarer!

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!