iPad Mini med netthinnevisning ble forsinket til 2014

iPad Mini Retina Display

Han Ipad mini med Retina-skjerm er forsinket til 2014. Etter månedene vi har hatt utallige rykter om at Apple om kort tid vil presentere en ny versjon av Ipad mini Med en 7,9-tommers skjerm indikerer informasjonen nå at den ser ut som den vil bli forsinket og at den vil være ute neste år. Den taiwanske avisen Economic Daily News sier at den nye modellen opprinnelig var ment å gå ut i fjerde kvartal i år og dermed bidra til å øke julesalget.

Foreløpig er Apples flaggskip, The Retina Display, bare tilgjengelig på iPhone 4, 4S og 5, på fjerde og femte generasjon iPod Touch, på tredje og fjerde generasjon iPad og på MacBook Pro med netthinnevisning. . Forskjellen mellom denne typen skjerm og resten av skjermene er at den tillater en oppløsning høyere enn 300 dpi. Dette gir en høyere pikseltetthet per tomme, noe som gjør bildet skarpere og det menneskelige øyet ikke kan se pikslene på skjermen.

Hvis det er sant, ville forsinkelsen være en sjelden endring i den årlige kalenderen som har vært vanlig hos Apple, og forlater Ipad mini uendret fra november i fjor. Dette vil sette Apple med en klar ulempe sammenlignet med det som kalles å være den naturlige konkurrenten til denne iPad Mini Retina, som er ingen ringere enn Google Nexus 7 og det ser ut til at den vil starte om noen dager.