IPad Mini med netthinnevisning kunne komme i oktober og ikke i 2014

Verden til Apple er en ustanselig kilde til rykter, og ved mange anledninger har de en tendens til å være veldig forskjellige mellom seg. Et godt bevis på dette finnes i den underlige saken om iPad Mini 2. Når vi ser tilbake, vil vi huske at vi alle antok det den andre generasjonen av Apples minitablett vil omfatte retina-skjermen den hadde ikke blitt integrert i den første modellen.

For noen uker siden begynte det imidlertid å komme en rekke rykter som indikerte at de fra Cupertino hadde bestemt seg for å utsette lanseringen av iPad Mini med retina-skjerm frem til 2014 og i stedet vil de i år tilby en modell med en oppdatering av tekniske spesifikasjoner.

Kilder i produksjonskjeden forsikrer at iPad Mini med retina-skjerm kommer til oktober

Nå, igjen, finner vi et rykte som plasserer oss i startboksen. Som rapportert av spesialiserte medier DigiTimes, ifølge en forsyningskjede i Taiwan, vil den andre generasjonen av iPad Mini omfatte den meget anerkjente Retina-skjermen og Den vil være tilgjengelig i oktober.

Ifølge kilden er LG Display ansvarlig for å produsere Retina-panelene som skal inkluderes i neste iPad Mini og er klare til å leveres mellom 2 og 3 millioner av dem per måned slik at alt er klart for presentasjon i oktober.

apps-ipad-ukers-535x3504

Nettstedet sørger også for at produksjonen av iPad5 fortsetter som planlagt, og at LG vil levere 9,7-tommers paneler av 2048 x 1536 piksler for femte generasjon Apple-nettbrettet. Mer enn halvparten av disse panelene vil bli brukt i produksjonen av iPad 5, mens resten vil bli brukt til tidligere modeller, siden de har samme oppløsning.

Igjen insisterer kildene på den nye designen som iPad 5 vil ha, tynnere og lettere enn tidligere modeller og med designlinjer tydelig inspirert av dens mindre navnebror. I tillegg vil den nye iPad bruke et enkelt lysrør til skjermen, i stedet for de to som er brukt så langt.

Som de har påpekt i lomme, må vi bare vente et par måneder på å komme ut av de store tvilene som fôrer ryktene i siste øyeblikk. Kommer iPad Mini med retina-skjerm i høst? Vil det inkorporere nye designinnovasjoner utover den nye skjermen? Hva tror du