IPad Mini netthinne kan bli forsinket på grunn av skjermproblemer

Nå vet vi alle det Apple har problemer med å lage den nye iPad Mini Retina, til tross for at selskapet ikke offisielt har bekreftet det og har begrenset seg til å gi en estimert lanseringsdato for denne novembermåneden. Det kan skje? Som vi allerede intuiserte for noen uker siden, kan det være feilen på de nye LCD-panelene.

Ryktet kommer til oss fra Østen, hvor de nye skjermene som iPad Mini Retina monteres er produsert. Ifølge kilder har Sharp, Apples nye leverandør av LCD-paneler, Jeg ville ha problemer med den nye Retina-skjermen.

ipad-mini-retina-lansering

Sharp kan ha problemer med å lage noen netthinnepaneler, som vil lide av mindre forbrenninger

Problemet som Sharp ser ut til å ha, kan være forårsaket av ny IZGO-teknologi, som betyr unormalt lave produksjonshastigheter med tanke på at den nye iPad Mini Retina skal se lyset verden over i november. Dette tilbakeslaget kunne ha ført til at Apple søkte nye leverandører for å dekke etterspørselen.

Blant disse nye leverandørene vil være Samsung, som Cupertino-selskapet ville prøve å overbevise om tok seg av produksjonen av paneler til iPad Mini Retina fra 2014. Samsung har en teknologi som kan forhindre at LCD-skjermer blir påvirket av små forbrenninger.

ipad-mini-netthinne

Den skyldige for problemet ser ut til å være den tynne filmtransistoren som brukes av Sharp, og som ville være årsaken små forbrenninger på en ubestemt prosentandel av LCD-paneler. Selv om kilden forsikrer at dette problemet ikke ville være synlig for det blotte øye, kunne ikke panelene brukes på grunn av Apples strenge standarder med Retina-skjermer.

Ledende Retina-skjermleverandør for iPad Mini, LG, kan også oppleve noen problemer

Mens Sharp er ansvarlig for 40% av produksjonen av LCD-paneler for iPad Mini Retina, er LG ansvarlig for 60% av dette. LG ville ikke presentere de samme problemene som Sharp siden de ville bruke et annet underlag, men produksjonsnivået er heller ikke på det maksimale.

utgivelse-date-ipad-mini-retina

Som de påpeker på AppleInsider, ser det ut som Apple kommer til å ha alvorlige problemer for å møte høy etterspørsel Hva forventes av din nye modell av minitablett. Ryktene som har dukket opp de siste ukene viser at butikker snart kunne henge “utsolgt” -skiltet i alle hyllene på iPad Mini Retina.

Er du en av dem som planlegger å kjøpe den nye iPad Mini Retina så snart den er tilgjengelig?