contadores Skip to content

IPad Mini netthinne kan ikke starte i år

IPad Mini Retina lanserer muligens ikke i år

Ryktene og lekkasjene som kommer til oss om iPad Mini 2 er noe motstridende. Hvis vi for et øyeblikk siden så noen spesifikasjoner lekket av Sonny Dickson som så ut til å antyde at iPad Mini 2 ville innlemme den etterlengtede netthinneskjermen, heter det i en rapport i går at Apple vurderer ikke å lansere en iPad Mini med retina-skjerm sammen med iPad 5fordi de har for lave produksjonsvolumer, uegnet for masseproduksjon.

ipad-mini-2-grå-romlig

I henhold til IHS iSuppli kontroller av forsyningskjeden, neste generasjon av den 9,7-tommers iPad lanseres i oktoberImidlertid er ikke produksjonen av iPad Mini med en høyoppløsningsskjerm på nivåer som indikerer at lanseringen vil være samtidig.

Det kan hende at IPad Mini med netthinneskjerm ikke vises sammen med iPad 5

Dette kommenterer Rhoda Alexander, direktør for forskningsavdelingen IHS iSuppli Monitor og Tablet:

“IPad Mini Retina virker mindre sannsynlig for den datoen (iPad 5 lanseringsdato). Produksjonsvolumene tilsvarer bedre lanseringen i 1. kvartal 2014. ”

ipad-mini-vs-ipad-mini-2

Alexander kommenterte at Apple kan bestemme seg for å introdusere iPad Mini 2 med Retina-skjerm sammen med iPad 5 i oktober, men legg den ut for salg flere måneder senere, i de første månedene av 2014.

Publikasjonen bemerker at masseproduksjonen av iPad Mini med Retina-skjerm kan være mindre enn optimal for en lansering i 2013. Uansett ser det ut til at Apple vil trolig ha ganske begrensede enheter ved lansering, noe som begynner å bli vanlig hos Cupertino-selskapet.

ipad-mini-2-case-dickson

Tidligere i år kommenterte KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo at ytelsen til iPad Mini med Retina-skjerm kan forsinke masseproduksjonen fram til oktober. I en nyere rapport spådde analytikeren det iPad 5 og iPad Mini 2 vil bli utgitt i fjerde kvartal 2013.

Når de kommenterer Appleinsider, kan vi komme i tvil om noen uker, siden Apple ryktes å planlegge en spesiell begivenhet for neste måned hvor fornyelsen av Apple nettbrettlinje vil bli presentert. Hva tror du? Tror du Apple kunne lansert en iPad Mini 2 uten retina-skjerm? Hvis det gjør det, vet vi ikke om det ville være vellykket eller ikke, men det vi vet er at mange brukere vil bli skuffet.