contadores Skip to content

iPad Mini: Personlige refleksjoner

Personlige refleksjoner over den nye iPad Mini

Rett etter at den originale iPad-en traff markedet, fikk jeg en. Litt etter litt har det blitt en slags vedlegg til kroppen min. Jeg har det alltid med meg, og det hjelper meg å dra nytte av de døde øyeblikkene som jeg ikke har mye å gjøre når jeg er borte hjemmefra. Det lar meg komfortabelt sjekke e-post, sjekke sosiale medier-profiler, lytte til musikk, lese en bok eller bare underholde meg selv med en film eller serie.

IPad-konseptet er virkelig fantastisk og applikasjonene som har vist seg for enheten, har gjort det til noe enormt nyttig. Nå kommer iPad Mini, et nytt iPad-konsept som på en måte er en iPad 2 med mindre dimensjoner og, viktigst av alt, veier i underkant av halvparten av dagens iPad. Uten tvil vil dette gjøre at iPad Mini kan bli enda mer en uatskillelig enhet for mange av oss. En kompakt, lett enhet, men fremfor alt nyttig og kraftig for å administrere hele vårt “digitale liv” mens du er på farten.

iPad Mini, det perfekte nettbrettet du alltid kan ta med deg

Apple har ikke glemt noe (kanskje Retina-skjermen) i denne nye iPad Mini. Lynkontakt, 5 megapiksler kamera på baksiden (takket være størrelsen, vil det ikke være så latterlig å ta et bilde med dette nye nettbrettet), foran for å ringe FaceTime-videosamtaler (utrolig nyttig når du bor borte fra familien eller til og med på arbeidsmøter ), et batteri som gir opptil 10 timers autonomi (som ikke er få) og noe du må huske på: samme oppløsning som iPad 2, slik at applikasjonene vil være 100% kompatible fra minutt ett.

Uten tvil er iPad Mini en enhet som er her for å bli og vil gjøre ting veldig vanskelig for hovedkonkurrentene: 7-tommers nettbrett. Faktisk er iPad Mini nærmere 8 tommer enn 7, siden den har en 7,9-tommers skjerm, noe som gjør den det totale skjermområdet er opptil 67% bredere enn den vi finner i den som blir sett på som sin maksimale rival: Nexus 7 av Google.

IPad Mini er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp, men det vil ikke ta for lang tid å ankomme. Fra 26. oktober kan reservasjoner tas i Spania og 2. november vil de første kjøperne motta enheten sin, i tillegg til å nå butikkhyllene. I hvert fall mens aksjen ikke er utladet, da det vanligvis skjer under Apple-lanseringer.

Vi har allerede snakket om prisene på iPad Mini i Spania, men for de clueless husker vi dem:

  • 16 GB WiFi-bare modellen vil koste 329 dollar.
  • Den 32 GB-bare WiFi-modellen vil koste 429 dollar.
  • 64 GB WiFi-bare modellen vil koste 529 dollar.
  • 16 GB WiFi + LTE-modellen vil koste 459 dollar.
  • 32 GB WiFi + LTE-modell vil koste 559 dollar.
  • 64 GB WiFi + LTE-modellen vil koste 659 dollar.

Hva synes du om det nye Apple-nettbrettet? Vil du kjøpe en iPad Mini? Vil du endre din nåværende iPad for denne nye modellen?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!