iPad Mini Retina, Air, Mini eller iPad 2 Hvilken modell skal jeg kjøpe?

Hvilken iPad fungerer best med meg?

Har du bestemt deg for at du skal kjøpe en iPad? I så fall har tiden kommet til å vurdere hvilken modell som best passer våre behov og hvilken pris som skal brukes deretter. I år er avgjørelsen vanskeligere enn noen gang, fordi Apple har 4 tilgjengelige modeller av nettbrettet, alle med forskjellige egenskaper og priser.

Gjennom denne guiden vil vi prøve å gi deg råd og guide deg slik Få det riktig med kjøpet av din neste iPad.

En rask titt på prisene på hver modell

IPad Air starter fra € 479 i sin 16 GB versjon og vi må legge til € 100 mer når vi øker kapasiteten til 32, 64 og 128 GB. På sin side har Mini Retina en basispris på € 389, og når opp til € 659 i sin 128 Gb-modell.

På den annen side har Apple bestemt seg for å redusere mulighetene til iPad Mini og 2, og bare etterlater 16Gb-modellen. Mini-modellen er priset til € 289, og blir dermed den billigste. IPad 2 finner du for € 379.

ipad-priser

Anbefaling basert på tilgjengelige penger

IPad Mini er nå mer appetittvekkende enn noen gang med sine € 289, mens hvis vi ser etter et 9,7-tommers nettbrett, kan vi finne 2 til € 379. Dette betyr en besparelse på € 100 eller € 200 avhengig av hvilken modell vi vil ta, derfor må det tas hensyn til.

Hvis du ikke vil bruke for mye penger Når du kjøper det nye nettbrettet ditt, er iPad Mini et flott apparat og iPad 2 også. Prisen på sistnevnte er imidlertid for høy for fordelene den inkluderer, så vi anbefaler Mini Retina absolutt for samme pris som iPad 2.

Hvis penger ikke er et problem for deg, ikke nøl, iPad Mini Retina eller Air er det beste du vil finne på markedet.

camaras-ipad-air

Støtte for tilgjengelige modeller

IPad 2 er en 2011-modell, og selv om den fremdeles er kompatibel med den nyeste versjonen av operativsystemet, vil de tekniske spesifikasjonene til enheten ikke gi for mange flere versjoner. På den annen side er det spørsmålet om oppløsningen på skjermen din, godt under Retina-teknologien, og muligheten for å velge bare 16Gb-modellen.

IPad Mini, som er nøyaktig identisk med hensyn til interne spesifikasjoner, lider av det samme problemet. På grunn av det, Mini Retina og Air garanterer deg en støtte i flere år takket være den spektakulære 64-biters A7-brikken og den fantastiske Retina-skjermen.

ipad-mini-2-retina

Hvem skal få tak i 1. generasjon Mini?

Mini ble lansert i oktober 2012, til tross for dette, Teknologien er den samme som iPad 2 integrerte i 2011. Når vi ser fremover, er det veldig sannsynlig at minitabletten vil gå tregere i de neste versjonene av operativsystemet, eller at den ikke støttes.

Derfor anbefales det sterkt å spare € 100 mer for å få iPad Mini Retina, en enhet som inneholder det nyeste i Apple-prosessorer og som inkluderer Retina-skjermen. Men, hvis du ikke vil bruke mer enn € 289, vil du ha et flott apparat for nesten alle daglige oppgaver.

ipad-mini-4

Hvem skal skaffe seg iPad 2?

Med de samme problemene som Mini byr på, men til en høyere pris, er ikke iPad 2 et sterkt anbefalt alternativ hvis vi har muligheten til å spare litt mer penger. For € 100 mer kan vi få iPad Air, den hittil tynneste og kraftigste modellen.

Hvis vi ikke vil betale de € 100 mer, har vi også det muligheten for å anskaffe iPad Mini Retina til samme pris iPad 2, men den har samme kraft og kapasitet som Air. Selvfølgelig må vi endre 9,7 tommer for 7,9.

iPad_4

Hvem skal få tak i iPad Mini Retina?

IPad Mini Retina har en 7,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2048 x 1536 piksler, alt støttet av den kraftige 64-biters A7-prosessoren. Når det gjelder vekt, er den like lett og tynn som forrige generasjon.

Hvis pris er et hensyn, starter iPad Mini Retina på € 389, en god pris for funksjonene den inkluderer. På den annen side, hvis størrelse er et viktig poeng, Mini Retina er det beste enheten du får overaltå være bærbarhet en av dens viktigste dyder.

Egenskaper-ipad-mini-retina

Hvem bør kjøpe iPad Air?

IPad Air inneholder de samme tekniske egenskapene som Mini Retina, men den har også en 9,7-tommers skjerm med Retina Display-teknologi. I tillegg med den nye redesignen er den nå tynnere og lettere enn noen gang.

Som indikert i iMore, starter ikke pengefaktoren for mye, starter iPad fra € 479, i bytte, Du vil få det beste 9,7-tommers nettbrettet på markedet. I tillegg, takket være den nye designen, vil det være mye mer behagelig å ha med seg overalt.

ipad-air-frontal

Og hvilken foretrekker du?