iPad Mini Retina Display er nå tilgjengelig i Apple Store

iPad Mini Retina Display er nå tilgjengelig i App Store

iPad Mini Retina Display er nå tilgjengelig i App Store

Som vi kunngjorde i morges det nye iPad Mini med netthinneskjerm ville gått i salg i dag. Vel, det kan allerede kjøpes kl App Store Apple i Spania for prisene som allerede er kunngjort. Vi kan kjøpe den i sølv eller plassgrå og med versjoner på opptil 128 GB intern lagring. Fra dette øyeblikk kan vi også anskaffe muligheten for å ha en 3G-forbindelse.

Prisene varierer fra 389 euro for 16 GB-versjonen og WiFi kun tilkobling til 779 euro for 128 GB-versjonen og 3G-tilkoblingen. Alle modeller har en tilgjengelighet på 5 til 10 dager og som alltid i App Store Apple gir muligheten for finansiering.

For å være Apple tok det lang tid å gjøre tilgjengelig for brukerne det nye iPad Mini med netthinneskjerm fra presentasjonen, men det er fra det det ser ut Sharp, produsent av skjermen til det nye iPad Mini med netthinneskjerm, har hatt alvorlige problemer med å kunne levere skjermene på datoene som er angitt av Apple.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige