IPad Mini Retina Nå tilgjengelig gjennom Apple Store Online

IPad Mini Retina Nå tilgjengelig gjennom Apple Store Online

Apple legger iPad Mini Retina stille til salgs

Det er her, iPad Mini Retina er nå tilgjengelig for kjøp i Apple Store Online. Cupertino-selskapet har bestemt seg for å stille lydløs. Det har ikke kunngjort å hype og gjøre tilgjengeligheten tilgjengelig som ved andre anledninger, de har ganske enkelt lagt den ut for salg gjennom nettbutikken.

ipad-mini-retina

Hvis vi får tilgang til Apple Store Online, kan vi allerede kjøpe nettbrettet og motta det på adressen vi ønsker (fra Spania) i en innen 5 til 10 virkedager.

Ryktene gikk ut på at den ville være tilgjengelig 21. eller 22. november, men endelig ser det ut til at ventetiden er mindre og de interesserte kan kjøpe nettbrettet akkurat nå.

ipad-mini-retina-apple-store

Det er nysgjerrig på at Apple ikke har kunngjort tilgjengeligheten av iPad Mini Retina med stil, det er den første som gjør noe som dette med en iDevice, siden de pleier å raskt bli de mest populære enhetene i selskapet.

Leveringstiden for iPad Mini Retina er 5 til 10 virkedager

Kanskje har det noe å gjøre med ryktene om lite lager av enheten og produksjonsproblemene fabrikkene går gjennom. Med en slik lansering er kanskje den første etterspørselen litt mer dempet og ordrene kommer saktere, slik at de bedre kan dekke det beste de første dagene av salget. Fortsatt ser alt ut til å indikere det etterspørselen etter nettbrettet vil være brutalt, enormt.

priser-ipad-mini-retina

IPad Mini Retina Den har samme funksjoner og design som iPad Air. Inni vil vi finne en A7-brikke med 64-biters arkitektur og M7-bevegelseskoprocessor, 1 GB RAM og et batteri med en autonomi på “opptil 10 timer”. Den er tilgjengelig i fire forskjellige lagringskapasiteter: 16, 32, 64 og 128 GB og i to versjoner per farge: sølv og plassgrå. De viktigste forskjellene ligger i skjerm, størrelse og vekt, 7,9 tommer i stedet for 9,7 på iPad Air.

De prisene på de forskjellige versjonene av iPad Mini Retina De er følgende, og alle versjoner er allerede tilgjengelige i Apple Store Online:

  • iPad Mini Retina WiFi 16GB: € 389.
  • iPad Mini Retina WiFi 32 GB: € 479.
  • iPad Mini Retina WiFi 64 GB: 569 €.
  • iPad Mini Retina WiFi 128 GB: € 659.
  • iPad Mini Retina WiFi + LTE 16GB: € 509.
  • iPad Mini Retina WiFi + LTE 32 GB: 599 €.
  • iPad Mini Retina WiFi + LTE 64GB: € 689.
  • iPad Mini Retina WiFi + LTE 128 GB: € 779.

Spørsmålet er nå klart: vil du kjøpe en iPad Mini Retina? Hvilken versjon?