iPad Mini Retina vs iPad Mini på video

iPad Mini Retina vs iPad Mini på video

iPad Mini Retina vs iPad Mini på video

Han iPad Mini med netthinneskjerm Det vil være et av stjerneproduktene kommende jul, og vi vil se hvordan det er en av de mest etterspurte nettbrettene i brevene til De tre kongene eller julenissen. Nå er det et godt tidspunkt å møte dette nye iPad Mini med netthinneskjerm mot forgjengeren og for det referanseporteføljen ble født, for å sammenligne enheter.

Han iPad Mini med netthinneskjerm Den drives av Apples nye dual-core prosessor, A7 med en 1,3 GHz hastighet og en firekjernet PowerVR G6430 GPU. På den annen side Original iPad Mini Den har Apples dual-core A5-prosessor med en klokkehastighet på 1 GHz ledsaget av en PowerVR SGX543MP2 GPU, så det er ikke vanskelig å forestille seg hvem som skal prestere bedre i denne testen.

I videoen som vi viser deg nedenfor, kan vi se de forskjellige resultatene som de to modellene har gitt i utførelsen av forskjellige benchmarks. Du kan ikke miste dette.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige