contadores Skip to content

iPad Mini Retina vs Samsung Galaxy TabPro 8.4 – Videosammenligning

Utdypende videosammenligning av iPad Mini Retina og Galaxy TabPro 8.4

Den nye generasjonen nettbrett fra Samsungs PRO-serie har vært offisiell i omtrent to måneder, men inntil nylig har de første videosammenligningene ikke blitt sett. Den nye PRO-linjen består av flere nettbrett De har ganske kraftige funksjoner, og som navnet antyder er de mer beregnet for profesjonell bruk.

Takket være videoer som den vi gir deg nedenfor, kan vi se mer detaljert de tekniske egenskapene til noen av disse enhetene. I dette tilfellet er det det En sammenligning mellom Apple iPad Mini Retina og Samsung Galaxy TabPRO 8.4, den 8,4-tommers modellen. Så vi utvider oss ikke lenger og begynner å kommentere hovedforskjellene som skiller seg ut i denne videoen mellom begge nettbrettene.

skjerm

IPad Mini Retina har a 7,9-tommers skjerm med retina-teknologi og en veldig høy piksletetthet (326 dpi), men Galaxy TabPRO 8.4 har en noe større skjerm, 8,4 tommer med QuadHD-oppløsning i stand til å overskride iPad-pixelens tetthet. Til tross for disse forskjellene, har begge enhetene en virkelig høy bildekvalitet og det er ganske vanskelig å velge en av de to.

ipad-mini-tabpro-8-4-screen-jpg

Fotokamera

Kameraet har ikke bare fått en fremtredende rolle i smarttelefoner, men vi ser også hvordan produsenter i økende grad integrerer bedre sensorer i nettbrettene. Så Samsung Galaxy TabPRO 8.4 den har et bakkamera 8 megapiksler og en front på 2 megapiksler.

ipad-mini-tabpro-8-4-kamera

IPad Mini Retina har på sin side en 5-megapiksel bak iSight-kamera og en 1,2-megapiksel foran FaceTime HD. I videoen ser vi bilder tatt med begge enhetene, og det må erkjenes at selv om forskjellen i oppløsning er tydelig med hensyn til bildekvaliteten, tilbyr Apple-nettbrettet kvalitet å spare, og det er at selv om Apple ikke bruker sensorer Høy oppløsning inkluderer forbedringer på programvarenivå som gjør det mulig å skaffe bilder og videoer av høy kvalitet.

Dimensjoner og design

Hvis vi går til det ytre aspektet, finner vi klare forskjeller mellom begge nettbrettene. Fra Apple-nettbrettet har iPad Mini Retina en design laget av Eloksert aluminium og en mer firkantet finish som gir den et veldig elegant utseende. For hans del, Samsung-nettbrettet er laget av plast og den har en fusjonsskinnfinish som vi allerede har sett på andre enheter som Galaxy Note 3.

ipad-mini-tabpro-8-4-bak

Når det gjelder dimensjonene, ser vi en klar forskjell mellom begge nettbrettene. Dermed har iPad Mini Retina mål på 13,47x20x0,75 centimeter mens Galaxy TabPRO 8.4 er noe høyere, smalere og tynnere, med mål på 12,85 × 21,9 × 0,72 centimeter.

Operativsystem

Her er forskjellen totalt radikal. Samtidig som Samsung har Googles Android-operativsystem med sitt eget personaliseringslag kalt TouchWiz, Apple har iOS 7, sitt eget mobile operativsystem. Det skal imidlertid bemerkes at denne gangen For PRO-serien har selskapet valgt å inkludere flere forbedringer og innovasjoner i systemet, med et nytt grensesnitt forskjellig fra det vi er vant til å se på andre enheter i selskapet.

ipad-mini-tabpro-8-4-system

Når det gjelder opplevelsen av bruk og flytbarheten som begge enhetene tilbyr når det kommer til drift, må det sies at Selv om iPad Mini Retina har noe lavere tekniske egenskaper enn konkurrenten, fant vi ikke store forskjeller når det gjelder å bevege seg rundt i systemet, åpne applikasjoner, etc.. Og er det at hvis det er en klar ting i alt dette, er det at Apple vet hvordan man maksimerer potensialet til hver enkelt av komponentene på enhetene sine, og selv om de ikke er de kraftigste på markedet, gir de ved mange anledninger bedre resultater.

Så langt er de viktigste forskjellene som PocketNow-gutta viser oss i den sammenlignende videoen av disse to praktfulle enhetene. Hvilken ville du valgt?