IPad Mini vil bli priset mellom € 249 og € 649

Så langt har uendelige rykter lekket om eksistensen av iPad Mini. De fleste av disse ryktene snakker ganske enkelt om eksistensen av enheten, og det er noen som til og med tør å kommentere mulige funksjoner.

Det ingen har våget å filtrere så langt er mulig pris på enheten. Inntil nå som GeeksMobile-folket har lekket et dokument der du kan se priser som du visstnok kan kjøpe en iPad Mini i Media Markt. I tillegg gir denne listen oss annen interessant informasjon om enheten, hvis de endelig blir bekreftet å være riktige.

Det første vi kan se i dokumentet er det det vil være 8, 16, 32 og 64 GB versjoner i hvitt eller svart. I tillegg blir det også observert at det er versjoner med bare WiFi-tilkobling og andre som har WiFi og også en mobilforbindelse, det vil si 3G. Sistnevnte kolliderer head-on med et rykte forrige uke som hevdet at iPad Mini bare ville være tilgjengelig i en WiFi-versjon for å kutte kostnader.

Mulige priser på iPad Mini

Hvis disse dataene er riktige, iPad Mini vil ha en startpris på € 249 og maksimalt € 649, med hopp på € 100 mellom en modell og en annen. Prislisten, i henhold til dette dokumentet, vil være som følger:

  • iPad Mini 8 GB WiFi: 249 €
  • iPad Mini 8 GB WiFi + 3G: € 349
  • iPad Mini 16 GB WiFi: 349 €
  • iPad Mini 16 GB WiFi + 3G: € 449
  • iPad Mini 32 GB WiFi: € 449
  • iPad Mini 32 GB WiFi + 3G: € 549
  • iPad Mini 64 GB WiFi: € 549
  • iPad Mini 64 GB WiFi + 3G: € 649

Faktisk stemmer disse prisene ganske godt med prisene som Apple vanligvis klarer for de forskjellige versjonene av enhetene sine, og hopp på € 100 mellom en versjon og en annen er lik den som brukes på standard iPad.

Det er viktig å nevne at disse prisene ikke er bekreftet på noen offisiell måte. I følge kilden til ryktet tilhører de prisen for den berømte distribusjonskjeden, selv om vi ikke har noe bevis for at det virkelig er ekte. Vi kan bare stole på kilden til ryktet og vente på at Apple endelig skal presentere iPad Mini.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!