contadores Skip to content

IPad Mini vil ikke ha netthinnevisning før i 2014, ifølge analytikere

DisplaySearch-analytikeren Richard Shim har korrigert sin spådom om at Apple ville legge netthinneskjermen til sin iPad Mini i år, og forventer nå ikke at dette skal skje før langt ut i 2014.

Shim sa i mai at Apple ventet å lansere en iPad Mini 2 med en netthinneskjerm med samme oppløsning som iPad 4, for senere å snakke om den nye modellen som kommer i andre halvår av 2013. Shim har endret prognosen sin med en Igjen, med en ny rapport om Apple forventes å oppdatere iPad mini i andre halvår i år, men ja, den nye iPad mini vil fortsatt bruke en 7,9-tommers skjerm med en oppløsning på 1024 × 768, det vil si at den ikke vil inneholde en netthinneskjerm. Det ville inkorporere det nye iOS 7-operativsystemet og en A6-prosessor, i en litt tynnere design enn dagens modell.

Produsenter prøver å kopiere suksessen til iPad mini

ipad-konkurranse-nvidia

Inkludert rivaliserende nettbrett, bekreftet Shim at nettbrett med skjermstørrelser under 9 tommer nådde 66% av de som ble solgt i år, og la til at han regner med at tallet vil øke med en ny iPad Mini og andre 8-tommers nettbrett. Shim kommenterte at iPad-nettbrett i klassisk størrelse utgjorde mer enn 60% av alle nettbrett som ble solgt i 2012, men antallet vil antas å skifte til fordel for mindre størrelser. Det forventes også at i stedet for å følge trenden med 7-tommers nettbrett etablert av Android-enheter, produsenter følger eksemplet med Apple og plasserer seg i 8-tommeren.

Kommer og gjøremål med størrelsen på skjermene

ipad-mini-konkurranse-android

For noen år siden påpekte Steve Jobs at det bare var noen virkelige konkurrenter blant skredet av Android-enheter som ble lansert i slutten av 2010. Han hevdet at disse ble tvunget til å lansere 7-tommers nettbrett med lavere priser for å kunne konkurrere med iPad.

Han spådde at maskinvareprodusenter ville komme tilbake med større størrelser, noe som skjedde med utgivelsen av Android 3.0 Honeycomb. Etter bølgen av større enheter lanserte Google Nexus 7 og mange eksperter spådde at Jobs var galt og at små nettbrett ville redusere salget av iPad.

Hvis Shims perspektiv om at trenden fører produsenter til å bringe 8-tommers nettbrett på markedet, vil Jobs forutsigelse bli oppfylt igjen, slik våre kolleger på Appleinsider påpeker.

Hvilken tror du vil fungere best på markedet av alle skjermstørrelser? Er du enig i analytikernes spådom?

Det er som det kan virke som det analytikere er fortsatt uenige på det tidspunktet Apple vil lansere en iPad Mini med retina-skjerm. Vi vet heller ikke datoen, men vi gleder oss absolutt til dette og at vi snart kan glede oss over den høye kvaliteten på denne typen skjerm på Apples 8-tommers nettbrett.