IPad mini vises på bilder av noen tilbehørsprodusenter

Selv om lekkasjer av deler til iPad mini ikke er så hyppige som på iPhone 5, har vi allerede sett noen. Denne gangen får vi en ny lekkasje som kommer fra verden av tilbehør. Noen bilder har dukket opp fra den kinesiske butikken Alibaba, der du ser en mulig iPad mini sammen med tilhørende deksler. Vi er tydelig på at bildene perfekt kan være falske, men det er flere interessante detaljer å ta hensyn til, detaljer som fortsetter å forutse hvordan den nye Apple-nettbrettet kan være. Baksiden av mini, forutsatt at den er ekte, vil ikke ha en, men to mikrofonhull, en i midten av ryggen og en øverst på nettbrettet når den er i portrettmodus.

Et annet poeng å vurdere er størrelsen på disse sakene, som åpenbart er for små for den nåværende iPad. Bunnen av disse sakene har en mindre åpning, tydelig for Apples rykte om nye dock-kontakt. På den annen side kuttet for hodetelefoner ser ut til å være på topp av enheten og ikke i bakgrunnen, da det har blitt antydet at den vil være på iPhone 5. Bunnen av denne modellen har imidlertid fremdeles høyttalergitrene.

Disse omslagene peker på iPad mini vil være tynnere enn den nåværende og dessuten bekrefter de det vil ha to kameraer, en foran og en bak, noe som ikke var helt tydelig. Vi vet ikke om disse bildene er laget av tilbehørsprodusenter uten å ha noen form for fysiske spesifikasjoner for det endelige produktet; Eller, produsentene har hatt i hendene en tidlig modell av den spesifikke mini for å kunne utvikle produktene. Hvis det siste var tilfelle, vil ikke Apple være fornøyd med dem.

personlig Jeg tror at minien som vises på disse bildene ikke er ekte. På det meste tror jeg det vil være et design laget av produsentene selv for å kunne basere seg på noe for å vise de nye dekslene og forresten skape litt forventning og få dem publisert over hele verden. For litt siden snakket vi om muligheten for at iPad mini vil bli presentert senere, så vi må fortsatt vente på at noe annet skal finne ut av det.

Hva er din mening? Tror du Apple ville overlatt en prototype til produsentene av tilbehør slik at de ville vite hvordan det er og dermed produsere tilbehør? Jeg tror det ikke.

Del denne spektakulære videoen av den neste Gameloft for iPad med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!