IPad Mini vs. 7-tommers Android-nettbrett

IPad Mini vs. 7-tommers Android-nettbrett

IPad er det mest suksessrike nettbrettet i verden, og med utgivelsen av den nye iPad Mini åpnes en ny epoke for vekst. Helt konkret skal denne lillebroren til Apple nettbrettfamilien kjempe for få en god skive av paien fra mellomtoner-tabletter.

I denne artikkelen skal vi Sammenlign den nye Mini med hovedkonkurrentene. Spesielt vil det bli kjempet med Googles Nexus 7 og Asus, Amazons Kindle Fire og Kindle Fire HD, og ​​Samsungs Galaxy Tab 2 7.0. Vi må merke oss at Apple-nettbrettet er omtrent 0,9 tommer mer diagonalt. Dette kan ikke virke som mye, men når det gjelder areal representerer det 35% mer skjerm.

Som du kan se nedenfor, takket være reduksjonen av iPad Mini-rammer, er terminalen høyden på Nexus 7 og er smalere enn Kindle Fire HD, begge 7 tommer diagonal. Sannheten er at den må være det en glede å ha det i hånden og innse at det nesten er hele skjermen.

Her presenterer vi sammenligningen av noen av egenskapene til tablettene nevnt ovenfor. Vi vil fokusere på de der Apple skiller seg fra resten, på godt og vondt.

  • IPad Mini er den eneste som har LTE-tilkobling for tilgang til Internett.
  • Det er den dyreste av alle tabletter mellom 7 og 8 tommer sammenlignet.
  • Det er den eneste som ikke har et alternativ på 8 GB, men som samtidig lar deg legge til 64 GB kapasitet.
  • Den er også den minst tunge, med mindre enn 312 gram.
  • Det er den eneste laget av aluminium. Resten har et utvendig plastikk av polykarbonat.
  • Du kan også kjøre de mer enn 275 tusen appene designet for iPad. Resten av plattformene har det mer komplisert, med langt færre applikasjoner designet for sine nettbrett.

Du kan se mye mer detaljer i analysen av kollegene til Applesfera. Hvilken holder du? Verdi betale prisen på iPad Mini?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!