contadores Skip to content

iPad Mini vs New Nexus 7 Hvem vinner?

Google introduserte for noen dager siden sin nye Nexus 7, minitabletten som er klar til å tiltrekke alles oppmerksomhet gjennom sin Utrolig lav pris og topp tekniske tekniske funksjoner.

Etter mange rykter bestemte Mountain View-selskapet seg for å lansere den nye versjonen av nettbrettet sitt på et Android- og Chrome-arrangement i San Francisco. Som vi kunne se, vil Nexus 7 være tilgjengelig i løpet av et par dager for kjøp gjennom Google Play og andre store bedrifter i det nordamerikanske landet. I Europa må vi vente på noe annet, nærmere bestemt i Spania kommer det fra 3. september.

La oss se hva de er tastene til den nye Nexus 7.

Design

Utformingen av nye Nexus 7 er kontinuerlig og satser fortsatt på plast som stjernemateriale. Baksiden er ferdig med en matt effekt noe som gjør at enheten føles god i hånden og behagelig å holde.

Når det gjelder fronten, inkluderer Nexus 7, som iPad Mini, også noen veldig tynne rokker for å dra full nytte av de små dimensjonene på nettbrettet. Brukere som kommer fra den første generasjonen, vil merke endringen betydelig, fordi i dette har rammene blitt redusert betraktelig.

SONY DSC

Til tross for at Google har forbedret dem med hensyn til den første versjonen, er nye Nexus 7 fremdeles tykkere enn iPad Mini, omtrent 8,65 mm og 290 gram vekt.

Skjermen

Uten tvil har skjermen vært hovedinsentivet til denne nye nettbrettet. Selv om den fortsatt beholder Innledende 7 tommer, peker inn for iPad Mini med den ikke ubetydelige 7.9, Google har klart å dra nytte av dem og har implementert høy oppløsning på flaggskip-nettbrettet.

Nå har nye Nexus 7 en 1920 x 1200 oppløsning, kunne spille av videoer på 1080p. Men ikke bare er tingen der, men pixeltettheten per tomme har økt til 323 ppi.

skjerm-Nexus-7-vs-iPad-Mini

Her er Apple iPad Mini ganske dårlig stoppet, med en oppløsning på 1024 x 768 piksler og en tetthet på 163 piksler per tomme. Vi ser for oss at i den nye iPad Mini 2, de fra Cupertino endelig vil introdusere Retina-teknologi.

Kameraet

En annen av forespørslene som Google har svart på er kameraets. I den opprinnelige versjonen av Nexus bestemte selskapet seg for å ikke introdusere bakkameraet, vi ser for oss at det var et element som økte de endelige kostnadene for produktet. Nå har nye Nexus 7 en 5 megapiksler bakkamera og 1,9 foran kamera.

IPad Mini har også et iSight-bakkamera med samme oppløsning og et 1,2-megapiksel frontkamera, som er i stand til å spille inn HD-video på 720p. Som du ser, to gode kameraer som kan få deg ut av mer enn en trøbbel.

kamera-ipad-mini

Tekniske spesifikasjoner

Den nye Nexus 7 Den trekker muskler med sine nye tekniske spesifikasjoner, her lar vi dem sammenstille:

 • 7-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1200 (323 ppi).
 • Quad-Core Snapdragon S4 Pro-prosessor.
 • 5MP / 1.9MP bakkamera foran kamera.
 • 2 GB RAM.
 • 16/32 GB lagringsplass.
 • NFC.
 • Trådløs lading.

Mot dette finner vi spesifikasjonene til strømmen Ipad mini:

 • 7,9-tommers skjerm med 1024 x 768 oppløsning (163 ppi).
 • To-kjerne A5-prosessor.
 • Bakkamera 5MP / 1.2MP foran kamera.
 • 16/23 / 64 GB lagringsplass.

ipad-mini-vs-nexus-7

Vi må selvfølgelig nevne at iPad Mini har vært på markedet i nesten et helt år og er veldig nær fornyelsessyklusen.

programvare

2. generasjon Nexus 7 kjører Android 4.3 Jelly Bean, som ble omtalt ved siden av nettbrettet i Google-presentasjonen. I mellomtiden har iPad Mini for tiden iOS 6, men i oktober vil den motta oppdateringen av den nye iOS 7, med nye funksjoner og muligheter.

Begge enhetene har oppdateringer sikret i de kommende årene, noe å huske på, spesielt siden det er en Android-enhet, men som utvilsomt har den store fordelen med å være Google selv som sponser det.

ios_vs_android

prisene

Som vi har sett på GottaBe Mobile, vil prisen på nye Nexus 7 være litt høyere enn for den første generasjonen. Den første Nexus 7-modellen traff markedet til en pris på $ 199 for 16 GB WiFi-modellen. I denne anledningen er startprisen satt til 230 dollar i basismodellen og 270 for 23 GB WiFi-modell.

I sin tur er iPad Mini fremdeles veldig langt fra disse prisene, og står ved utgangsmodellen til en pris på $ 330, 100 dollar mer enn Google-nettbrettet.

Hva synes du om den nye Nexus 7? Vil den kunne skygge for neste iPad Mini 2?