iPad Pro 2018: dette er nettbrettet som vil forelske seg igjen

Konseptbilde: iDropNews

I går snakket vi lenge og hardt om den nye iPad Pro fra 2018, nettbrettet som Apple planlegger å presentere neste år vil inneholde drastisk renovert design.

Sidekantene på rammen til stede på iPad Pro 2018 (eller ettersom enheten endelig slutter å ringe) vil de bli veldig reduserte. Det ville heller ikke ha startknapp.

I utgangspunktet ville vi snakke om en iPad Pro i ekte iPhone X-stil. Det er klart, med en mye større skjerm og funksjoner tilpasset ytelsen til maskinvaren.

Design

IPad Pro 2018 vil ha en 10,5-tommers skjerm. Designen vil, som tidligere nevnt, være veldig lik den til iPhone X. Den vil inneholde veldig små sidekanter, spesielt på toppen og bunnen. Den vil ikke ha en hjemmeknapp og vil være litt tykkere enn den nåværende 10,5-tommers iPad Pro (0,61 cm).

Sidekanter

Det er sannsynligvis en av de mest radikale endringene i iPad-historien. Apple har bekreftet det å redusere iPhone Xs sidekanter har vært vellykket, og derfor har selskapet til hensikt å gjøre det samme med iPad Pro. Rammene på rammen vil være 1 cm.

Face ID

Den nye iPad-en kan også inkludere Face ID-teknologi for ansiktsgjenkjenning. Dette ville skje takket være implementeringen av TrueDepth kamerasystem erstatte den fysiske startknappen. Det vil være veldig interessant å se hvordan denne maskinvaren reagerer på en så stor enhet.

OLED-skjerm

Alle ryktene ser ut til å indikere at iPad Pro 2018 ikke vil tilpasse Samsungs OLED-teknologi til skjermbildene. Fra Cupertino ville de trenge flere leverandører for produksjonen, enn ville generere mange forsinkelser i produksjonsprosessen. Så det er veldig usannsynlig at vi snart vil se Apple presentere et OLED-skjermbrett. Selv om den uten tvil vil gjøre det i fremtiden.

Animojis

En annen overraskelse som iPad Pro av 2018 holder for oss er legge til populære Animojis som har vært så vellykket på iPhone X. På den annen side spekuleres det i at Apple vil introdusere flere 3D og augmented reality-funksjoner.

Mer om iPadizate | Apple lanserer augmented reality-briller med “rOS” i 2020

prosessor

Ulike kilder indikerer at den fremtidige iPad-modellen vil inneholde en mye kraftigere prosessor sammen med en Apple-designet GPU-enhet. Kanskje vi snakker om en A11X-brikke, med hensyn til den naturlige utviklingen av nomenklaturene til iPhone- og iPad-prosessorer. Denne kraftige prosessoren vil være spesielt designet for å ta et nytt skritt mot tavle-PC-er.

FaceTime-kamera

Kontroversen vil bli servert når Apple avslører hvordan det vil integrere FaceTime-kameraet (frontkamera) i iPad Pro 2018. Enten selskapet tilpasser ansiktsgjenkjenningssystemet til det fremtidige nettbrettet, eller ikke, vil enheten kreve et FaceTime-kamera. Men hvor skal du plassere den hvis sidekantene blir så små? Det mest logiske å tenke er at Apple vil inkludere en ramme på toppen som den har med iPhone X. Vil den nye iPad ha “ører”?

Trådløs lading

Det er veldig vanskelig for 2018-iPad å tilby trådløs ladekompatibilitet som allerede er tilgjengelig på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Apple jobber med en ny protokoll som gjør at enheter som iPad eller MacBook kan lades på avstand., men denne teknologien vil ikke være tilgjengelig neste år. Imidlertid vil iPad 2018 ha en hurtig lading.

Utgivelsesdato

Ryktene antyder at vi kan se den nye iPad-modellen i midten av 2018. Muligens etter WWDC. Kan være mellom månedene juni til september. I tillegg er det interessant å nevne at det bittede eplefirmaet også har jobbet med en andre generasjons Apple Pencil.

Pris

Fra iDropNews indikerer at vi kan forvente at Apple vil øke prisen på denne nye iPad Pro 2018. Den vil ha veldig avansert teknologi, spesielt på grunn av de tekniske komplikasjonene ved å designe et nettbrett med sidekantene så lave. Den nye iPad Pro 2018 vil koste mellom 125 euro og 175 euro mer enn den nyeste modellen som er tilgjengelig, 10,5-tommers iPad Pro.

Nå kan vi bare vente på de nye ryktene om iPad-en 2018 og presentasjonen av Apple-mobilenheten i midten av neste år. For en spenning! Hvilke funksjoner vil du at det fremtidige Apple-nettbrettet skal ha?