IPad Pro 2018 har problemer med skjermsparere

IPad Pro 2018 har problemer med skjermsparere

IPad Pro fra 2018 har gjennomgått en stor forandring sammenlignet med tidligere generasjoner. Fronten er blitt redesignet slik at panelet opptar hele overflaten og kantene neppe har en fremtredende rolle. Denne skjermen er av høy kvalitet, med strålende farger, perfekt for designoppgaver eller bare for å henge med online underholdningsplattformer.

Så snart vi tar den ut av esken, vil vi at den ikke skal bli skadet, og det er derfor vi tenker på å beskytte det med tilbehør. Apples Smart Keyboard Folio-tastatur dekker begge sider av nettbrettet, men det gjør aldri vondt å passe herdet glass. Imidlertid kan dette tillegget gjøre mer skade enn godt hvis den riktige ikke er valgt.

IPad Pro-intoleransen for skjermsparere 2018

Noen brukere har lagt merke til hvordan skjermfølsomheten til iPad Pro 2018 ble senket ved å sette en herdet glassskjermbeskytter på den. Face ID ansiktsgjenkjenningssystem fungerer ikke helt, og skjermen har vanskelig for å svare. Dessuten blir Apple blyanten upresis.

I følge Cult of Mac, en av produsentene som har mottatt flest klager har vært Zagg. Dette merket er spesialisert på å lage tilbehør til mobile enheter, det mest kjente er tastaturer for Apple-nettbrett.

Til tross for at Zagg sikrer at antallet klager som mottas av brukere er minimalt, jobber med å fikse det.

Hvilken skjermbeskytter du skal kjøpe for iPad Pro 2018?

En beskytter som gir veldig gode resultater (personlig bekreftet) er den av merket JETech. Det kan kjøpes gjennom Amazon til en pris av 9,99 euro og er veldig komplett. Pakken inneholder alle verktøyene som er nødvendige for riktig plassering, for eksempel klistremerker og boblefjerner. I motsetning til andre har det et hakk slik at glasset ikke dekker noen sensor og Face ID fungerer perfekt.

Når det gjelder sensitiviteten til skjermen og andre generasjons Apple Pencil, de fungerer som det ikke er noen beskytter på skjermen.

Kjøp JETech iPad Pro skjermbeskytter