iPad Pro 2018: nye detaljer om den neste high-end iPad

Apples begivenhet i september etterlot oss tre nye telefoner: iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max. Men selskapet forventes å holde en annen spesiell begivenhet i oktober.

P√• Apple October-arrangementet kunne firmaet endelig avsl√łre sitt nye iPad Pro-nettbrett 2018. I tillegg kan de ogs√• bli presentert nye Mac-, iMac- og / eller MacBook-produkter. Men dette er ikke alt, da noen medier rapporterer ankomsten av andre generasjon AirPods og Apple Pencil.

Nå har ny informasjon kommet til våre kontorer med veldig interessante data om iPad 2018. Noen av disse utviklingen er spesielt spennende.

Det kan interessere deg | Dette er iPad Pro 2018 som vil revolusjonere nettbrettmarkedet

Nye detaljer om iPad Pro 2018

Modellnumrene vil være iPad8.1, iPad8.2, iPad8.5 og iPad8.6 for versjonene med Wi-Fi-tilkobling, mens numrene på mobilversjonene blir iPad8.3, iPad8.4 og iPad8.7 og iPad8 , 8.

Som mange av dere allerede vet, vil skjermen ha samme st√łrrelse som tidligere generasjoner. Men blir det en skjerm evighet den vil dekke nesten hele fronten p√• enheten og med veldig sm√• sidekanter. Det som forel√łpig er ukjent, er om nettbrettet vil ha et hakk eller ikke.

Apple vil implementere teknologien Face ID på iPad-en din, og det ser ut til at funksjonen kan være tilgjengelig på horisontal og vertikal orientering. Men det ville ikke fungere med nettbrettet vendt ned.

Den nye iPad Pro kan ha en USB-C-port som vil erstatte USB Lightning-porten. Takket være denne nye maskinvaren vil nettbrettet ha kapasitet til å tilby 4K HDR-video til eksterne skjermer.

Endelig antyder en av de mest interessante ryktene at andre generasjons Apple Pencil ville koble seg til iPad ved hjelp av nærhetssensorer.

Spor | Lomme nå