IPad Pro 2018 vil montere A11X bionic chip

IPad Pro 2018 vil montere A11X bionic chip

Vi har allerede snakket denne uken om den nye iPad som Apple forbereder seg til neste år 2018. En av tilleggene som den kan innlemme ville være Face ID ansiktsgjenkjenningsteknologi, som har blitt utgitt på iPhone X.

Imidlertid avsløres det i dag at prosessoren som vil montere denne nettbrettet, vil være en evolusjon av den berømte bioniske A11-brikken. De utmerkede resultatene på hastighet og energieffektivitet gjøre deg til en kandidat til å slå innenfor iPad Pro 2018.

Mer om iPadizate | IPhone X A11-brikke Bionic? Ren markedsføring

Den grunnleggende arkitektoniske designen til A11X vil ha tre store kjerner Monsoon høy ytelse og 5 små satellittkjerner som heter Mistral , ser man at de liker å sette navn på vind, vil det være for hastighetene disse brikkene når.

Brikken er også sikker på å montere en neste generasjons M11-prosessor og nevralmotor til kunstige intelligensoppgaverSom med ansiktsgjenkjenning har vi sagt at ryktene om en Face ID på disse kommende iPadene.

Interesserer deg | IPhone Xs A11-brikke er like rask som en MacBook Pro

Prosessoren med åtte kjerner skal resultere i et spektakulært forbedring i CPU-ytelsen, noe som skremmer oss ideen om hvordan disse tablettene som tilberedes kan være.

Det er også å se hvordan utformingen av den nye iPad 2018 kan være, hvis en kant-til-kant OLED-skjerm uten rammen er integrert med iPhone X og startknappen er fjernet, er muligheten for en slik skjerm på iPad det kan ikke være levedyktig. Prisen for å produsere en OLED er betydelig høyere enn for en LCD, så du må sannsynligvis montere sistnevnte.

Og nå ber vi deg, Hvilke funksjoner vil du at den nye iPad-en skal montere? Tror du at vi vil møte et spektakulært hopp? Alt dette og mer håper vi i kommentarer.

via | MacRumors