iPad Pro: Alt du trenger å vite om Apples Epic Tablet

iPad Pro: Alt du trenger å vite om Apples Epic Tablet

Som ryktene indikerte, offisiell lansering av iPad Pro Det har blitt forsinket til slutten av uken. Selv om det i Spania allerede kan bestilles online fra Apple-nettstedet, er det ennå ikke tilgjengelig for salg i Apple Store.

Så før den treffer Apple Store, la oss ta en titt på alle de nye funksjonene på iPad Pro. Apples episke nye nettbrett er mye større, kraftigere, og berøringsegenskapene er tydeligvis mer nøyaktige.

iPad Pro (3)

Tenker du å kjøpe en ny iPad Pro? Vil du vite alt du trenger å vite før du får en? Ikke gå glipp av alle nyhetene deres!

Alt du trenger å vite om iPad Pro

Hva er nytt?

IPad Pro er spesielt fokusert på å forbedre kreativiteten og produktiviteten til profesjonelle. Ha en 12,9-tommers skjerm med retina-oppløsning på 2732 x 2048 piksler, totalt mer enn fem og en halv million piksler. Nesten ingenting! Den har også en høyttaler i hvert hjørne, en mye kraftigere prosessor Og det kommer med to tilbehør: Smart Keyboard og Apple Pencil.

iPad Pro

Hvor kraftig er prosessoren din?

Apple har integrert en A9X-prosessor i iPad Pro. Denne prosessoren er mye raskere enn 80% av bærbare datamaskiner som er solgt det siste året. Noe overraskende for et nettbrett. Videre er det også 18 ganger raskere enn A8X-prosessor iPad Air 2.

iPad Pro

Hva vil Apple overraske meg med denne gangen?

En av de mest interessante nyhetene på maskinvarenivå, bortsett fra den store kraften til A9X-brikken, er distribusjon av fire høyttalere på iPad Pro. Hver av dem ligger i et hjørne av det enorme Apple-nettbrettet. Ved omplassering av iPad Pro lydfrekvenser bytter også automatisk høyttalere takket være gyroskop og akselerometer sensorer for å gi en bedre surroundlydopplevelse.

iPad Pro

Hvilke modeller kan jeg velge mellom?

IPad Pro vil være tilgjengelig i tre farger: Gull, sølv og romgrå. Unibody-saken er laget av anodisert aluminium. Vekt 7,23 gram (WiFi + Cellular) og har en tykkelse på 0,69 cm. Endelig vil den være tilgjengelig med 32 GB, 128 GB og 128 GB lagringsplass med WiFi og Cellular.

iPad Pro

Så har du to nye venner, ikke sant?

Den nye iPad Pro har magnetiske magneter (kalt Smart Connector) plassert på den ene siden for å passe perfekt til Smart tastatur, et tastatur som er spesielt designet for nettbrettet. Når det gjelder det nye Eple blyant, Den har avansert teknologi for trykkfølsomhet, berøringsstyring og presisjon. Når batteriet går tom, kan det lades gjennom en lynkontakt.

iPad Pro

Hvor mye vil vitsen koste meg?

Så lar vi deg ligge med et bord med prisen som tilsvarer hver iPad Pro-modell:

iPad Pro Pris
32 GB € 899
128 GB 1.079 €
128 GB (WiFi + mobiltelefon) € 1.229

Til disse prisene må du legge til et ekstra pluss, som vil variere avhengig av kjøpet av AppleCare Protection Plan-kontrakten, kjøpet av Apple Pencil eller kjøpet av Smart Keyboard:

AppleCare-plan Eple blyant Smart tastatur
€ 79 € 109 € 179

Hvilken modell av iPad Pro planlegger du å kjøpe? Hvilken farge liker du mer? Vil du også kjøpe det nye tilbehøret? Hvis du allerede har kjøpt iPad Pro, fortell oss om opplevelsen din i kommentarfeltet.