recopilatorio-filtraciones-ipad-pro 5

iPad Pro: Alt vi vet om det så langt

kompilasjonslekkasjer-ipad-pro 5

På iPadizate.com er vi klare til å lage en sammenstilling av den viktigste informasjonen om iPad Pro, som forventes å bli Apples neste nettbrett og datamaskin. Begge konseptene, det siste, ville bli kombinert i et enkelt apparat. Ja, epleselskapet har verken bekreftet eller avkreftet Ingen informasjon om produktet, ikke engang om det vil eksistere.

I motsetning til hva som skjedde tidligere med Apple, tar ikke de nye avsløringene av fremtidige produkter ikke lang tid, og også, og hva som kan være mer overraskende, mislykkes de vanligvis ikke, og finner oss med bilder av prototyper av produktene før. at de ser lyset. Magien gikk tapt i denne forbindelse.

kompilering-lekkasjer-ipad-pro 4

Spesifikasjoner og funksjoner

For det første er en av ryktene som har ringt mest, den av skjermstørrelsen som iPad Pro ville ha, som ville være 12,2 tommer. Apple-nettbrettet vil inneholde en brikke A9 siste generasjon, produsert av Samsung.

For å ha lekket, har de lekket til det som kan være enhetsmålinger: 305,31 × 220,8 × 7 mm.

Utgivelsesdato Forventet: Mellom april og juni i år forventes Apples mest dyktige iPad, den første som fulgte med OS X Yosemite, og som også kan tillate utførelse av iOS, se lyset.

På samme måte forventes det at den nye epletabletten vil inkorporere fire høyttalere, slik at stereolyden din vil være av høyere kvalitet. Denne informasjonen vil komme fra publikasjonen på fransk NowhereElse.fr , som ville ha vist et bilde der baksiden av nettbrettet:

kompilasjonslekkasjer-ipad-pro 1

Noe av informasjonen som gis, vil også bli støttet av et annet middel, i dette tilfellet nær Appleinsider.

På den annen side kan selskapets kraftigste nettbrett bli enda tynnere enn selve iPhone 6 Plus (det er snakk om 7,1 mm.), noe mindre overraskende hvis vi vurderer hvilke funksjoner hver enhet tillater.

Siden vi vet at du har ønsket deg mer, etterlater vi deg også en video som viser oss et konsept av hva denne hybrid kan være, noe som gjør en mulig størrelse sammenligning med andre Apple-enheter:

Farvel iPad Mini, hei iPad Pro

Det har også gått rykter om at Apple kunne la iPad Mini til side for å fokusere helt på iPad Pro, som ville være et tegn på tillit de har til det nye nettbrettet. Informasjonen, i dette tilfellet, er gitt av Økonomiske daglige nyheter.

Dette er hovedsakelig fordi Flere og flere brukere velger store nettbrettstørrelser, hvor du, som det er åpenbart, kan glede deg over mye bedre multimediainnhold, og generelt for alle slags innhold som forbrukes.

kompilering-lekkasjer-ipad-pro 3

På den annen side ville iPhone 6 gjort det flere og flere brukere velger Apple iPhone 6 Plus, som ville falle i kategorien phablet, i stedet for å velge en 7,9-tommers iPad Mini.

Å finne et sted i markedet vil ikke være en enkel oppgave for nykommeren

Ikke alt vil være gleder for Apple med iPad Pro. Til tross for at Apple har et enormt etterfølgere, vil nettbrettet telle fra null minutt med konkurranse om stadig mer modne og forbedrede produkter, som Microsoft Surface Pro 3. Sony Det vil også planlegge å lansere et nettbrett i løpet av dette første kvartalet av året, som vil passe inn i det høye området.

kompilasjonslekkasjer-ipad-pro 2

Og du? Tror du det var lett for iPad Pro å finne et sted blant elskere av epleprodukter?

Tags:, , , , , ,