contadores Skip to content

iPad Pro: Apples fremtidens visjon

Med utseendet til iPad Pro og nettbrett-PC-er åpnes en verden full av muligheter foran oss. Apple ser denne nye enheten som et vindu som er åpent for fremtidenFaktisk beskrev Tim Cook selv iPad Pro som “det tydeligste uttrykket for Apples fremtidsvisjon.”

Teknologien går fremover med store sprang, og Med lanseringen av Apple Watch og iPad Pro har vi noen spørsmål Ganske interessant hvis svar frem til i dag er ganske ukjent: når vi allerede Post-PC æra? Er iPad Pro et virkelig produktivt verktøy? Vil berøringsenheter begrave PC-er permanent?

Steve Jobs

La oss begynne på bunnen, søylen til et stilltiende fundament som vil eller kan føre teknologi til neste trinn, til neste fase, til høyden av Post-PC-tiden. IPad Pro er et av de viktigste produktene som Apple har jobbet med. Avhengig av suksess, kan eller ikke kan markedet endres på en helt drastisk måte.

iPad Pro

IPad Pro bryter helt monotonien i selskapet

Fram til siste Apple Keynote presenterte Cupertino-selskapet bare nye smarttelefoner og nettbrett, med noen unntak (se Apple Watch eller Apple TV), og beskrev dem som “tynnere” eller “kraftigere” og bytter modeller hvert år for bare gjøre dem mer kompatible med nye mobile operativsystemer.

Men dette har endret seg, iPad Pro dominerte tydelig Apple-arrangementet og antydet til selskapets visjon om fremtiden. En visjon om at Steve Jobs visste hvordan han skulle lede de tusen underverkene Selv om det er veldig sannsynlig at den avviser noen aspekter eller produkter som den nye Apple Pencil, er vi sikre på at du vil være fornøyd med å jobbe med prosjektene dine fra en iPad Pro.

Steve Jobs

Du kan også være interessert | Slutten på applikasjoner slik vi kjenner dem

Fusjon av maskinvare med programvare er et viktig stykke

I denne verdenen av den nær forestående tiden etter PC, er det fremdeles mange gåter å løse, og en av nøkkelbrikkene er uten tvil fusjon av maskinvare med programvare. Denne fusjonen må tillate brukere få en fullstendig brukeropplevelse og lage nettbrettet (eller et hvilket som helst annet produkt) de bruker, gjør at de helt glemmer andre enheter.

iPad Pro

Av denne grunn er det viktig for de neste 20 årene å se hvordan iOS 9 og fremtidige mobile operativsystemer (Android, iOS, etc.) tilpasser seg enheter, og omvendt. I tillegg til Tim Cook definerte applikasjoner som fremtiden til TV-er, ser vi iPad Pro som en mulig fremtid for nettbrett.

Hva tror du? Tror du at iPad Pro og tavle-PC-er vil eliminere nåværende PC-er fra markedet? Hva er din mening om emnet? Vil vi se noe helt nytt om 20 år?