contadores Skip to content

IPad Pro blir endelig tilgjengelig 13. november

Alt ser ut til å indikere at salget av de forventede iPad Pro det kan bli forsinket et par dager. Det gigantiske nye Apple-nettbrettet skulle lanseres den første uken i november, men den offisielle lanseringen kunne bli forsinket til fredag, dagen 13. november.

Selv om det bare er noen dager forsinket, er iPad Pro-lanseringen på fredag ​​mye mer fornuftig, med tanke på Apples tidligere utgivelseshistorie.

iPad Pro

I følge ryktene Apple-ansatte har allerede fått opplæring på iPad Pro, slik at de er fullt forberedt på å svare på alle kundespørsmål så snart iPad pro ankommer Apple Stores.

IPad Pro er i salg 13. november

Vi vet allerede, ifølge kilder, at iPad Pro vil være tilgjengelig den 13. denne måneden i alle Apple-butikker, men ingenting er ennå kjent om lanseringen av det nye tilbehøret: Apple Pencil og Smart Keyboard. Men det mest logiske ville være å tenke at de kommer frem samme dag som iPad Pro.

iPad Pro

IPad Pro med 32 GB lagringsplass vil koste 799 dollar, 128 GB koster 949 dollar, og 128 GB med WiFi + Cellular vil koste 1.079 dollar. La oss huske noen av de nye funksjonene til iPad Pro, den vil ha en A9X-brikke, en 12,9-tommers skjerm, et FaceTime HD-kamera, fire høyttalere som ligger i hvert hjørne av nettbrettet og 10 timers batterilevetid.

iPad Pro

Det er også interessant å merke seg at iPad Pro er Apples fremtidsvisjon, og selv om den første modellen ikke har noen fasiliteter som en USB-C-port eller et mer kompatibelt operativsystem med en hybrid mellom nettbrett og PC, i de neste modellene det kan endre seg.

Relatert | Vil salget av iPad Pro overstige salget av MacBook Air?

Vi presenterer iPad Pro

Til slutt lar vi deg presentasjonen av iPad Pro i Keynote fra 9. september, hvis slagord var “Hey Siri, Gi oss et hint” (Hey Siri, gi oss et hint). Kos deg med videoen!