contadores Skip to content

iPad PRO: Flere bilder av nettbretttilfeller avslørt

Noen blir avslørt nye påståtte saker for fremtidens iPad PRO, som deler flere av egenskapene som vi kunne sjekke for flere uker siden, med bilder av andre lignende modeller som vi viste deg på iPadizate. Lekkasjene til disse bildene kommer fra hånden til Sonny Dickson, ansvarlig for lekkasje av data på maskinvaren til andre Apple-enheter gjennom tilbehør derav. Vi forteller deg alle detaljene.

Ermene avslører to lynforbindelsesporter

Et av høydepunktene i lekkasjen av disse bildene fra påståtte tilfeller for fremtidens Apple-nettbrett, er at de avslører det iPad PRO kan ha to Lyn-porter. En på bunnen, som vanlig i iPad-serien, og en på den ene siden av enheten, nærmere bestemt den venstre.

ipad-pro-avslørt-bilder-trekk-tablet-3

Sannheten er at dette aspektet, som ikke er noe mer enn et rykte, sammenfaller med en annen sak for iPad PRO som vi avslørte for noen uker siden. Selv om det i hans tilfelle var snakk om en USB-C-port, er de samme som de fra Cupertino innlemmet i den nye MacBook. Men Alle disse aspektene er verdt å vurdere etter den lange historien til Sonny Dickson når det gjelder å avsløre hemmeligheter om manzana, kan du ha rett. I det siste har den allerede avslørt noen særtrekk ved iPhone 6 gjennom tilbehøret, med en annen sak som avslørte aspekter av eple smarttelefonen før den ble kunngjort av Apple.

ipad-pro-avslørt-bilder-trekk-tablet-4

Stereohøyttalere for iPad PRO?

Andre aspekter som avslører disse omslagene er inkludering av to stereohøyttalere i iPad PRO, med totalt fire høyttalerhull, to på toppen av enheten og ytterligere to i bunnen av enheten.ipad-pro-avslørt-bilder-trekk-tablet-2

I tillegg kan vi også se det iPad PRO vil forbli tro mot utvalget av epletabletter i utformingen av de fysiske knappene, å plassere strømknappen på samme sted som alltid, som fremdeles vil være plassert på toppen av enheten og volumknappene også på samme sted, som det kan sees takket være hullene i saken som kan sees i Imagen opp.

Andre kule fakta om iPad PRO

For noen dager siden kjente vi et rykte som blir sterkere og sterkere, og det er det iPad PRO kan være utstyrt med den nye IGZO LCD-teknologien på skjermen din, som ville erstatte dagens IPS LCD-teknologi. Denne nye teknologien vil gi en bedre visning av farger, høyere oppløsning og forbruk opptil 90% lavere enn for gjeldende skjermer, noe som betyr å spare batteriforbruk.

https://youtu.be/zwztl2leNWw

På den annen side, selv om den må hentes med pinsett, er iPad PRO oppført på et tysk nettsted, blant andre enheter som har generert flere rykter de siste månedene, iPhone 6S, 6S Plus og også 6C-modellen. Dette kan være en enkel markedsføringsstrategi for den tyske nettbutikken, men dataene er der.

De siste ryktene anslår at iPad PRO kunne komme høsten i år, akkurat på datoen da Apple vanligvis presenterer og lanserer sine nye enheter. For øyeblikket har vi kjent disse nye bildene av en påstått sak for 12,9-tommers nettbrett takket være iDownloadBlog.