contadores Skip to content

IPad Pro har et nytt ikon relatert til USB-C-porten

Vi snakket nylig om omorganiseringen av iOS 12 statuslinjeikonene etter ankomsten av iPhone X og hakket i 2017. Elementene nå har blitt plassert i de to hjørnene Overlegen iPhone og iPad.

Og i dag snakker vi om et nytt statuslinjeikon som er funnet i brukergrensesnittet til tredje generasjon iPad Pro. Dette ikonet vises når du kobler en hub til USB-C-porten.

Det vises rett ved siden av batteriet og Wi-Fi-tilkoblingsikonet i øverste høyre hjørne. Den er formet som en kablet adapter og vises bare i en kort periode når du kobler hubben til USB-C-porten på iPad Pro 2018.

Det kan interessere deg | Dette er den nye iPad Pro, nettbrettet med den mest spektakulære skjermen på markedet

Den nye USB-C hub-indikatoren på statuslinjen

Dette stedet fra statuslinjen øverst til høyre i iPad Pro Det er ment å vise noen indikatorer på varsler, varsler og / eller advarsler. For eksempel vises et lite rødt symbol når du lager en skjermopptak.

Fra nå av, når du kobler en USB-C hub til iPad Pro-porten, vises det nye ikonet, forblir på noen sekunder og forsvinner igjen.

Men, Hvis det er et annet ikon på det stedet i statuslinjen, vil dette nye USB-C-ikonet ikke lenger vises. Så hvis du spiller inn skjermen på iPad Pro og kobler en adapter til USB-C-porten, vil du ikke se noe nytt ikon i statuslinjen til iOS 12.

Selv om dette er en veldig nyttig indikator, gir en følelse av at hele det sentrale området av statuslinjen er litt bortkastet. Forhåpentligvis vil dette endre seg i fremtiden, siden iPad Pro kom uten hakk.

Spor | Cult of Mac