IPad Pro kan ha 4K-oppløsning og retina-skanner

Ryktene følger med iPad Maxi eller Pro igjen

Ryktene, den uuttømmelige kilden til nyheter og underholdning i like store deler. Hva ville vi gjort uten videoene av en iPhone med en holografisk projektor? Hva ville blitt av oss uten den evige utviklingen av iWatch? Og slik kunne vi fortsette med et utall av rykter i alle slags produkter og selskaper.

Vi er ikke fornøyde med å glede oss over produktene våre når de nettopp har lansert på markedet, men vi trenger alltid å gå lenger, se på fremtidige generasjoner av disse nettbrettene, smarttelefonene eller dingsene generelt og tenke på hvilken vi vil kjøpe og hvilken vi ikke vil. Dette er tilfellet med ryktene 12-tommers iPad eller også kalt Pro.

Vel, de siste ryktene snakker om en iPad Pro, nærmere bestemt en presentasjon av en Pro-modell i april med en oppløsning på 2k. Denne type oppløsning er noe høyere enn den nåværende, og det forventes at den også vil være til stede i andre viktige dingser som Samsung Galaxy SV, og den er allerede tilgjengelig på enheter som Kindle Fire HDX med 2560 x 1660 piksler.

iPad-Pro-netthinne

4K-oppløsning, netthetsscanner og mer

Hvis dette virker utrolig for oss, vent til du hører følgende; i oktober a ny versjon av den iPad Pro med 4k-oppløsning. Hvis bildekvaliteten på gjeldende skjermer begynner å overskride den maksimale kvaliteten som det menneskelige øyet kan oppfatte, kan du tenke deg hva som skjer med 4K-skjermer. Etter nettopp min mening, på nettbrett og smarttelefon, er løpet for 4K ubrukelig så lenge en innholdskvalitet ikke er standardisert i den kvaliteten.

All denne informasjonen kommer fra International Business Times (IBT) som har laget en rapport som snakker om alle disse problemene. I tillegg til egenskapene til skjermbildene til fremtidige modeller, legger han til nå vil ha en retinal øyeskanner. De forklarer ikke hvordan den kan brukes på en iPad, men de snakker om bruken av den i forskning for å finne ut hvordan brukere ser på innhold på Internett.

iPad-Pro-Maxi

Uten tvil, som de bekrefter i PadGadget, tenker andre merkevarer å implementere disse teknologiene og til og med lansere 13-tommers nettbrett. Hvis en ting merkevarene til suksess på 7 og 8-tommers nettbrett burde ha lært, er det jo mer bærbar, jo bedre. En 13 ″-skjerm er ikke nødvendig for en enhet som skal kunne brukes alle steder, selv om det er tydelig at markedet regler og at mange mennesker vil ha skjermer som er større, jo bedre.

Kan du tenke deg å få en “iPad PRO” på bussen?