IPad Pro kan ha Force Touch-teknologi

IPad Pro kan ha Force Touch-teknologi

Selv om Apple ennå ikke har bekreftet sin eksistens, er iPad Pro fortsatt sentrum for mange rykter. I følge en rapport fra forsyningskjeden, iPad Pro, 12,9-tommers nettbrett, ville ha Force Touch-teknologi og lanseringen ville bli forsinket til 2016.

Det er mange ting som har blitt sagt om iPad Pro i dag, for eksempel hva den vil ha 12,9-tommers skjerm, NFC-teknologi og pekepenn, blant annet. Nå, til disse egenskapene, må vi legge til Force Touch-teknologi, som de vil bruke paneler basert på sølv nanotråd.

ipad-pro-force-touch-4

Takket være disse paneltypene vil det være mulig for iPad Pro å innlemme Force Touch, en funksjon som vil gå et skritt videre når du samhandler med nettbrettet 12,9 tommer. Men vi kommer til å se nærmere på dataene fra den rapporten som angivelig har kommet frem fra forsyningskjedens hånd.

Vi anbefaler deg: En påstått iPad Pro-sak avslører en mulig USB-C-port

Skjermen på iPad Pro vil være følsom for trykk takket være Force Touch

Dette nye ryktet om iPad Pro ville dukke opp gjennom påståtte kilder i forsyningskjeden. I følge denne rapporten Apple ville ha bedt om flere prøver av paneler basert på sølv nanotråd fra Japan Display, Samsung og LG Displayblant andre, noe som får oss til å tenke at de kan innlemme Force Touch-teknologi i fremtiden iPad Pro.

ipad-pro-force-touch-5

På den andre siden, denne endringen kan føre til en ytterligere forsinkelse i ankomsten av iPad Pro, som ifølge tidligere rykter forventet å bli presentert i løpet av årets første kvartal. På denne måten ser det ut til at vi må vente til 2016 for å se dette nettbrettet med en 12,9-tommers skjerm på markedet.

Foreløpig er ledende materialer som brukes i paneler på mobilenheter tinn- og indiumbaserte., nærmere bestemt indium tinnoksyd (ITO). Disse typer paneler har en ganske høy produksjonskostnad, men hvis sølv nanotråd brukes, vil kostnadene være betydelig billigere og kunne brukes på en buet overflate takket være deres store fleksibilitet.

ipad-pro-force-touch-3

Sølv nanotråder er mellom 40 og 250 nanometer tykk og kan være en del av iPad Pro-honningkakene, selv om det foreløpig ikke er bekreftet. I tillegg, takket være fleksibiliteten i denne typen materiale, vil det være mulig å integrere Force Touch-teknologien, det vil si at det vil oppdage trykket som utøves av brukerens finger, akkurat som det skjer i Apple Watch.

IPad Pro ville ikke ankomme før i 2016

På den annen side påpeker de fra TechRadar Apple vil også vurdere å bruke et safirglasspanel på iPad Pro.. Det var det amerikanske selskapet måtte utsette lanseringen, og nettbrettet vil ikke bli presentert eller gitt ut før i 2016.

ipad-pro-force-touch-2

At iPad Pro inneholder Force Touch, vil åpne dørene for mange muligheter, slik at utviklere kan lage nye grensesnitt og forbedre funksjonene til nettbrettet og den store skjermen. Selv om vi skal være i tvil, må vi vente noen måneder, hvor vi helt sikkert vil fortsette å vite mer data og rykter om iPad Pro.

Vil du at iPad Pro skal innlemme Force Touch-teknologi?