contadores Skip to content

IPad Pro kan ha stereohøyttalere, ifølge påstått prototype

I dag Apple har ennå ikke bekreftet eller benektet eksistensen av iPad Pro, en større versjon av nettbrettet ditt. Ryktene om denne enheten startet for noen måneder siden, men høres høyere og høyere ut. Et av de siste showene et bilde av en prototype av det påståtte bakdekselet, og antydet at det ville ha stereohøyttalere.

For litt over en måned siden viste vi deg en videosammenligning av en modell av den påståtte iPad Pro med andre Apple-enheter. Nå, takket være den franske publikasjonen NowhereElse.fr, kan vi se et nytt bilde som vil bekrefte litt mer eksistensen av dette nettbrettet som vil ha en 12,2-tommers skjerm.

ipad-pro-høyttalere-stereo-3

I følge dette nettstedet kommer bildene fra en pålitelig kilde som allerede har lekket skisser av iPhone 6 tidligere, noe som til slutt viste seg å stemme overens med den endelige designen. Derfor, vurder at det er veldig interessant å vurdere denne prototypen på baksiden av iPad Pro, selv om vi tydeligvis ikke kan ta det som 100%.

IPad Pro ville ha høyttalere i overkanten

Gjengivelsen er ganske enkel og bildet den lar oss knapt se et av de øvre hjørnene som vil være en del av dette antatte Apple-nettbrettet. I den ser vi den ene siden av det som ser ut som en antagelig større iPad Air og vil være mellom 6,9 og 7,5 millimeter tykk, selv om vi ikke ser noen skala for å kunne sammenligne den.

Dette bildet viser at iPad Pro vil ha stereohøyttalere. I tillegg til den som ligger nederst ved siden av lynkontakten, vil den ha en annen i overkanten ved siden av på / av-knappen.

ipad-pro-høyttalere-stereo-2

Åpenbart, påliteligheten til dette bildet er tvilsomt, ettersom Apple ikke har bekreftet eksistensen som vi har sagt før. Selvfølgelig hjelper det oss å få et inntrykk av hvordan iPad Pro kan være i tilfelle den endelig blir en realitet og når markedet i løpet av 2015.

Er iPad Pro virkelig på vei?

For en stund siden kommenterte vi at de fra Cupertino kunne ha problemer med produksjonen av iPad Pro-skjermen, noe som ville forsinke lanseringen mer enn forventet. I august i fjor kom det ut en rapport som sørget for at 12,2-tommers nettbrett skulle treffe markedet tidlig i 2015, men det ser ut til at det ikke vil være slik.

ipad-pro-høyttalere-stereo-4

Fra 9to5Mac indikerer at Ming-Chi Kuo, analytiker ved KGI Values, uttalte at iPad Pro måtte vente til andre halvdel av året for å nå markedet, selv om det ikke ga en spesifikk ankomsttid. Til slutt, husk det Det er mange som tror at dette nettbrettet vil være den som endelig har ekte multitasking i delt skjerm, en funksjon som brukere har spurt Apple på en stund.

Tror du at iPad Pro blir en realitet i år, eller tror du Apple ikke har noen planer om å lansere et stort nettbrett? Vil du kjøpe den eller foretrekker du en mer håndterbar modell?