IPad Pro kan være en hybrid enhet og starte om høsten

IPad Pro kan være en hybrid enhet mellom et nettbrett og en bærbar PC

iPad Maxi, iPad Pro … flere er navnene som er gitt til den mulige fremtidige 13-tommers iPad. Det forventes å bli presentert senere i år, og det som er sikkert, er at det blir det revolusjonere notisbokmarkedet (små 11 eller 13 tommers bærbare datamaskiner).

Denne enheten, som ser ut til å være allerede produsert, vil bli en hybrid mellom MacBook og iPad selv. På denne måten kunne Apple konkurrere i kategorien nye bærbare datamaskiner, som er mellom et nettbrett og en bærbar datamaskin, og som nå domineres av Microsoft og Windows 8.

På denne måten spår Patrick Wang, analytiker i Evercore Partners, at den såkalte iPad Pro vil komme til å revolusjonere markedet for små bærbare datamaskiner, og at enheten vil ha ny A8-prosessor. Wang tror at denne prosessoren vil bli introdusert i høst, og at den også vil bli montert på andre enheter av merket.

iPad-12.9

Analytikeren la til:

“Apple vil ikke bare lansere en større iPad. Selskapet vil bruke den ekstra skjermplassen til å lage en enhet i hybridstil som kan tjene både som nettbrett og bærbar PC, og vil gjøre en iPad-linje mer attraktiv for forretningskunder. ”

Evercore Partners-analytiker ser også “en spillveksler”Fra Apple når du begynner å produsere en 64 bit prosessor, som A7 er. Denne brikken er montert på den nye iPhone 5s, iPad Air og iPad Mini med retina-skjerm.

Det er rykter, rykter …

Som sangen sier, alt rundt den mulige 13-tommers iPad er fremdeles rykter, som det fremdeles det har ikke vært noen lekkasje, som med andre enheter.

ipad-pro-konsept

Ryktet om at det har blitt kalt iPad Pro kommer fra antagelsen om at enheten Apple jobber med kunne være en kombinasjon av funksjonene MacBook Air og Macbook Pro, og derav navnet.

Skjermen som kan bære denne “tabletten XL” er en annen av ryktene som hjemsøker enheten. Noen kilder har forsikret at den kunne bære en skjerm med 2K-oppløsning, og at til og med Apple ville våge å montere en annen med 4K-oppløsning.

ipad-12,9-inch

Hvis det er en viss ting, er det at vi må gjøre det vent til Apple vil vise oss hva den forbereder oss. Hvis vi lytter til formodningene til analytikere og observatører som følger aktivitetene til de fra Cupertino, vil vi på slutten av året være i tvil, som de sier i AppAdvice.

Synes du at et produkt med disse egenskapene er interessante? Selvfølgelig er det en ganske logisk utvikling av iPad som vi kjenner i dag og kan være et produkt som fungerte veldig bra i hyllene til Apple-butikker.